• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Una TV/Informer.rs

26.06.2023

13:00

MILICA PAVLOVIĆ U STRAHU OD COBIJEVE BIVŠE: Bilo me je strah da ne upadne njegova devojka i napravi haos!

Youtube prntscreen/Senorita Music

Estrada

MILICA PAVLOVIĆ U STRAHU OD COBIJEVE BIVŠE: Bilo me je strah da ne upadne njegova devojka i napravi haos!

Podeli vest

Milica Pavlović nedavno je objavila novi album, a veliku pažnju privukla je njena saradnja sa popularnim reperom i autorom Slobodanom Veljkovićem Cobijem s kojim je snimila i vruće scene u spotu za pesmu "Ilegala". Ona je sada javno priznala da je tokom snimanja strahovala da će na set uletetti Cobijeva devojka.

Milica je u emisiji "Uno, due, tre" najpre progovorila o albumu za koji ne krije da je uložoila mnogo novca, kao i u svaki prethodni:

- Nije bitno novčano koliko to sve košta, već je bitna želja da svaki put nešto drugačije dam publici"- započela je priču Milica.

Foto: Miloš Rafailović

Milica Pavlović



Kada izgovorite naziv albuma "Lav" na engleskom se može tumačiti kao ljubav. Ništa kod nje nije slučajno, zar ne?

- Slučajno namerno, da - rekla je Pavlovićeva.

A ljubav je uvek tu negde oko Milice premda nikako da je pogodi pravo u metu. Pevačica je do sada imala više pokušaja da dođe do idealnog partnera ali jednostavno joj se ne da.

Foto: Miloš Rafailović

Radi punom parom... Milica



- Ovaj mi je napisao ovo pa je nestao, s ovim sam otišla na piće i da prošetam i ništa, ovaj me vodio u bioskop ali ništa, mrka kapa, ovaj kao neka budala priča nešto o meni, a ne poznaje me - kaže Milica.

Dejt sa Milicom Pavlović? Nekim muškarcima verovatno unapred zvuči kao težak izazov.

- Ja sam tamo ista, sebe smatram normalnom, ali muškarci se u 90 posto slučajeva plaše, oni biraju žene s kojima znaju na čemu su, vole da lupe šakom o sto, pustiću ih ja da lupe šakom ali kad su u pravu. Uvek sam za rešavanje problema mirnim tonalitetom jer dogovor kuću gradi. Ne plašite se, ja ne ujedam, rogove nemam, ne nosim nikakva sredstva da mogu da vas unakazim - poručila je Milica jačem polu.

Foto: Youtube prntscreen/Senorita Music

Cobi joj je baš prišao... Milica i Slobodan


Jedan joj je prišao nešto bliže i nije se pokajao. Sa Cobijem je pevačica snimila jednu od pesama sa njenog novog albuma, a osim što je proglašena instant hitom, "Ilegala" je privukla pažnju i prilično provokativnim scenama iz spota. Neki bi rekli na ivici.

- Kako se svi plaše, a onda dođe Cobi i onda uradimo onakav spot, bravo Cobi, to je muškarac! Na ivici čega? Ma nemoj... Nas dvoje smo stvarno dobri drugari, ali kada smo snimali spot ponela nas je energija i bilo me je strah da ne upadne Cobijeva devojka i ne napravi neki haos. E onda sam saznala da su raskinuli i baš mi je bilo žao, ali ja sam spasila živu glavu - kaže Milica.

Foto: Instagram/printscreen

Cobi ipak raskinuo s devojkom... Slobodan sa bivšom Jelenom Nikolić



Da li si povređenom kolegi pružila neki savet?

- Nemam šta da mu dajem savete, ako je suđeno desiće se ako nije bilo dobro, bolje prekinuti na vreme. Cobi je svakako pun ljubavi i dobrih osobina, želim mu da brzo pronađe devojku koja će biti svesna kakva je on duša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela!
Live TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela!

Sutra je Vidovdan i ljudi kažu da svako od nas treba da ima svoj Kosovski boj i svoj Vidovdan, odnosno da svako od nas treba da se opredeli za svoj sistem vrednosti. Po mišljenju Makrovića, Vidovdan je naša osveštana bol. Kosovo i Vidovdan nisu cela naša istorija, ali jesu središte te istorije. Na ovu temu u emisiji "Info veče" govorio je pravoslavni publicista Vladimir Dimitrijević.

27.06.2024

22:30

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!
Live TV

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!

Mnogi analitičari prognoziraju da će naredna polovina godine biti malo mirnija od prve. Ipak, nagoveštavaju se nova ratna žarišta u svetu. O ratovima i geopolitici u emisiji "Rat uživo" govorili su Marko Matić iz Centra za odgovorne medije i prof. dr Dragan Škobalj, ekspert za energetiku. Uživo u program, putem vajber uključenja javio se i ratni reporter i novinar Igor Damjanović, kao i novinar Dejan Jelača.

27.06.2024

19:44

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)
Live TV

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)

Ako se vratimo u 1989. godinu, setićemo se Miloševićevog govora na Gazimestanu. Neke rečenice izvučene su iz konteksta i tako su korišćene kao navodni dokazi protiv njega na sudu u Hagu. Takođe na Vidovdan predsednik Milošević izručen je Hagu. Da li je sve to moralo i u čemu je simbolika Vidovdana kroz celu srpsku istoriju govorili su u "Info danu" Drušan Proroković i Zoran Anđelković.

27.06.2024

18:03

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17