• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

27.06.2023

11:28

SLOBINA ŽENA S LEKARSKIM NALAZIMA STIGLA U POLICIJU! Jelena prikupila dokaze protiv bivšeg muža, usnimljena sa advokatom (VIDEO)

ATA Images/Printscreen

Estrada

SLOBINA ŽENA S LEKARSKIM NALAZIMA STIGLA U POLICIJU! Jelena prikupila dokaze protiv bivšeg muža, usnimljena sa advokatom (VIDEO)

Podeli vest

Jelena Radanović pre mesec dana doživela je nasilje od strane bivšeg supruga koji ju je izvukao iz automobila i bacio na zemlju što se videlo na snimku koji je dospeo u javnost. A ona je sada policijskim službenicima iznela svoju verziju ovog događaja uz podnošenje lekarskih nalaza sa kojima je usnimljena pre.

Jelenu su kamere "Paparaco lova" usnimile prilikom dolaska u policijsku stanicu kada je u rukama nosila rendgenske snimke i drugu lekarsku dokumentaciju, a potom se našla sa advokatom. Oni su najpre porazgovarali na klupi ispred stanice, a potom ušli. Jelena je sama došla, a sama je i izašla i potom se odvezla u nepoznatom pravcu.

Foto: YouTube prntscreen/Paparazzo lov

Prikupila dokaze... Jelena

Jelenu je bivši suprug napao ispred Slobine i njene kuće u Višnjičkoj banji kada mu je predavala sina. Naime, Jelenu je on nasilnički izvlačio iz automobila i bacio je na beton u trenutku kada je ona ušla u automobil kako bi vezala sina. 

Foto: YouTube prntscreen/Paparazzo lov

Jelena sa advokatom ispred suda

Nakon incidenta Jelena je odmah slučaj prijavila policiji, a bila je i u Urgentnom centru gde su joj konstatovane povrede.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija