• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

27.06.2023

20:40

KONAČNO SE OGLASIO BIVŠI MUŽ SLAVICE ĆUKTERAŠ! Izneo svoju stranu priče: Usled afere o optužbama za nasilje, NEKO DEBELO LAŽE?

Starsportphoto, Printscreen/instagram

Estrada

KONAČNO SE OGLASIO BIVŠI MUŽ SLAVICE ĆUKTERAŠ! Izneo svoju stranu priče: Usled afere o optužbama za nasilje, NEKO DEBELO LAŽE?

Podeli vest

Pevačica Slavica Ćukteraš nedavno je prijavila svog bivšeg muža Vladu Avramova za pretnje i nasilje, a on se sada oglasio preko advokata, te otkrio svoju verziju priče.

Podsetimo, mediji su pisali da je golmana saslušala policija u stanici u Novom Sadu, te mu je određena mera zabrane prilaska od 48 sati, bez zadržavanja, dok on navodi da za njim nije bila raspisana poternica.

Foto: printscreen instagram

Vlada Avramov

- U prostorije PU Novi Sad pristupio je sa svojim advokatom dobrovoljno u subotu 24.06.2023. godine, te dao izjavu povodom podnete prijave i ujedno prijavio bivšu suprugu za upućene mu pretnje i ucene. U ovom trenutku nikakav krivični postupak protiv Avramov Vlade nije pokrenut. Takođe, navodna žrtva Slavica Avramov nije dostavila policiji nikakve poruke koje su preteće i uvredljive, niti poruke u kom joj Avramov Vlada preti da će joj oduzeti dete - navodi se, između ostalog, u saopštenju iz advokatskog tima Vlade Avramova, pa se nastavlja:

Foto: Printscreen

- Avramov Slavici su dana 24.06.2023. godine od strane PU Novi Sad, a po prijavi Avramov Vlade, izrečene hitne mere zabrane da kontaktira i prilazi žrtvi nasilja Avramov Vladi u trajanju od 48h, koje mere su produžene od strane Osnovnog suda u Novom Sadu dana 26.06.2023. godine u trajanju od 30 dana.

Avramov je, kako je pisao portal "24 sedam"  boravio u Mađarskoj gde radi kao fudbalski trener u trenutku kada ga je pevacica prijavila.

Slavica je tada za medije izjavila

- Nemam komentar. Neću to komentarisati, ne, ne... Nadam se da me razumete.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija