• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.07.2023

13:36

Lice joj potpuno uništeno! Procurio snimak Ane Nikolić na kojem moli za pomoć: Imam 100 dinara na računu

Youtube printscreen

Estrada

Lice joj potpuno uništeno! Procurio snimak Ane Nikolić na kojem moli za pomoć: Imam 100 dinara na računu

Podeli vest

Na mrežama se pojavio snimak Ane na kojem moli za pomoć jer joj je lice u zastrašujućem stanju.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak Ane Nikolić na kojem se vidi kako joj je čelo u jezivim ranama. Ona ima nekoliko "udubljenja" na koži koja su joj zahvatila celo čelo, pa čak i obrve. 

Foto: Youtube printscreen

 

- Je l' ti vidiš da ja imam kratere na licu? Ovo počinje da bude noćna mora. Ovo sama da prekrijem ne mogu. Imam 100 dinara na računu, ja te molim da učiniš nešto za moju mladost. Ja sa ovim da nešto snimam ne mogu. Niti mogu ovo da prekrijem. Ne postoji šansa da se ovo sredi. A od svih besova i nervoze, pogledaj na čega ličim. Ovo nije bilo ovako. Ovo je sada pakleno - rekla je pevačica u videu koji se pojavio na društvenim mrežama.

Foto: Youtube printscreen

 

Podsetimo, kako su nedavno preneli domaći mediji, pevačica je hitno hospitalizovana zbog problema sa kožom lica. Naime, pevačica godinu i po dana ima problem sa tim, redovno odlazi na tretmane, a sada je samo bila na kontroli.

- Ana već godinu i po dana odlazi kod jedne doktorke na Dedinje, gde pokušava da reši problem s manjim i većim krastama koje ima na licu, a najviše na čelu. U okviru tog tretmana, ona stavlja glavu ispod lampe, čija svetlost pomaže isušivanju tih krasta. Njoj se to neko vreme sve povuklo, ali joj se poslednjih nekoliko dana taj problem vratio. Kada se nedavno pojavila kao gošća na reviji Bate Spasojevića, svi su primetili da je krila lice mrežicom, kao i da su joj se na licu jasno videle otvorene rane i to čak na tri mesta. To je sve od tog kožnog oboljenja. Iako joj je koža bila prekrivena puderom, ožiljci su joj sad još više došli do izražaja jer joj se koža u tom delu oljuštila. Baš muku muči s tim poslednjih nekoliko nedelja - pričao je izvor blizak pevačici za "Kurir".

Foto: Foto. Privatna arhiva

 

Izvor je negirao tada da je Ana zbog ovog problema završila u bolnici. 

- Ana zbog ovoga nije završila u bolnici. Ona je tog dana samo išla u pratnji svoje majke na redovnu kontrolu, kako bi proverila parametre krvne slike. Nervira je sve to i pravi joj probleme, ali je rešena da ovaj zdravstveni problem reši, tako da sluša sve savete dermatologa - završio je tada izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija