• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

01.07.2023

14:34

Lukas se umešao u rat Ane i Mirkovića: Sve smo uradili da joj pomognemo, evo istine zbog čega se nije pojavila na mom koncertu u Zagrebu!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Lukas se umešao u rat Ane i Mirkovića: Sve smo uradili da joj pomognemo, evo istine zbog čega se nije pojavila na mom koncertu u Zagrebu!

Podeli vest

U sukob između Ane Nikolić i Saše Mirkovića, koji je danas eskalirao kada je pevačica prozvala menadžera da je "nečovek i da joj je ukrao šifru od Instagrama", sada se umešao i Aca Lukas kojeg je pevačica, takođe, prozvala.

Ana je danas uz fotografiju Saše Mirkovića, svog doskorašnjeg saradnika napisala:

- Ovo je nečovek koji misli da sam mu ja Aca Lukas. Nisam. Ili ostali kojima preti i zastrašuje i tako dalje. Lično meni je oteo šifru od Instagrama, manipulisao do pre par dana. Ovo je baš nisko. Jadno i bedno! - napisala je Ana. 

Foto: ATA Images

Posvađala se s Mirkovićem i Lukasom

 

Nakon ovoga se oglasio i Mirković koji je istakao da je pokušavao Ani da pomogne da se oslobodi poroka, a sada i Aca Lukas koji je obelodanio zbog čega se Nikolićeva pre nekoliko meseci nije pojavila na njegovom kocertu u Zagrebu kada je uredno bila najavljena kao gost:

Foto: ATAIMAGES

Posvađala se s Mirkovićem i Lukasom

 

- Bože, koliko mi je žao ove žene! Sve smo uradili da joj pomognemo da se vrati. I vodio sam je da bude gost na mom koncertu u areni Zagreb, i evo vam konačno istine zašto nije pevala. Pa doputovala je u Zagreb na vreme, smestila se u hotel, ja sam počeo sa koncertom u 21 čas, ona je trebalo, logično da se pojavi u areni najkasnije do 22 časa, jer koncert traje dva sata, ili malo više. A ona se pojavila u areni u 23 časa! Naravno da joj Mirković nije dozvolio da se popne na binu, jer je ovim činom pokazala ogromno nepoštovanje i prema njemu i prema meni, pogotovo što smo trenutno jedina dva čoveka na svetu, verovatno koja su bila rada i voljna da joj pomognu. Ne znam stvarno čemu pokušaj otrovne strelice u njenoj objavi, gde pominje kako ona nije Mirkoviću AcaLukas, u smislu toga, kao: "Ne možeš ti sa mnom tako ili ovako!" Nažalost Anci, jedino tačno što si napisala u objavi je upravo to, da naravno da mu ti nisi Aca Lukas! Ne njemu, nego nikome, i ne znam odakle ti ideja da pomisliš uopšte da možeš sebe da porediš u bilo kom kontekstu sa Acom Lukasom. Nisi mu ti Aca Lukas, niti ćeš, nažalost, ikada biti. A hteli smo da ti pomognemo. Iz dva razloga. Prvi, jer smo te voleli kao osobu, a drugi je taj, jer smo mislili, a i dalje mislimo da si bila velika zvezda i da vrlo lako možeš da se vratiš tamo gde si bila! Zaista, loše stvari i zlo bacas na jedino mesto gde si imala podršku! I pored svega se ne ljutim na tebe, i voleo bih da nađeš svoj put izlečenja i povratka na pravu stazu.Imao sam dobru volju i želju! Sada ti želim sve najbolje! Ali je problem u tome što sve najbolje prvo treba ti sama sebi da želiš. Ali kako stvari stoje, ti u stvari sebi želis sve najgore! Tako govore tvoji postupci Zao mi je! - napisao je Aca Lukas.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija