• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

02.07.2023

11:35

Anastasija pokazala lice bez šminke! Ražnatovićevu uslikao dečko Nemanja Gudelj

Instagram prntscreen/raznatovicanastasija

Estrada

Anastasija pokazala lice bez šminke! Ražnatovićevu uslikao dečko Nemanja Gudelj

Podeli vest

Anastasija Ražnatović posle dužeg vremena počela je da objavljuje svoje fotografije, a juče je jedna koju je napravio njen dečko, fudbaler Nemanja Gudelj, obradovala sve njene pratioce.

Mlada pevačica trenutno uživa na Ibici sa dečkom, njegovim vozačem i prijateljima, a tokom zajedničkog ručka Gudelj je uslikao Anastasiju koja je te fotografije i objavila.

Foto: Instagram prntscreen/raznatovicanastasija

Anastasija bez šminke sve oduševila

Ono što su njeni pratioci odmah primetili je da Ražnatovićeva na licu nema ni trunku šminke i da je u potpunosti prirodna. 

Mnogi su prokomentarisali da pevačica ima veoma čisto lice i da je mnogo lepša bez šminke.

Podsetimo, Anastasija svakodnevno uživa na obali mora, a u poslednjem izlasku na sebi je imala kupaći kostim sa cvetnim dezenom, šešir i roze naočare.

Foto: Instagram prntscreen/raznatovicanastasija

Anastasija bez šminke sve oduševila

Anastasija je sada prvi put uslikana sa osmehom nakon veoma teškog perioda koji je prebrodila kada je izgubila bebu u petom mesecu trudnoće koju je čekala sa svojim izabranikom. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija