• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

03.07.2023

12:30

Sa samo 22 godine izgubio bitku sa kancerom! Majka di-džeja iz Beograda se od sina oprostila dirljivim rečima (FOTO)

Public

Estrada

Sa samo 22 godine izgubio bitku sa kancerom! Majka di-džeja iz Beograda se od sina oprostila dirljivim rečima (FOTO)

Podeli vest

Od tragično preminulog 22-godišnjeg di-džeja iz Beograda, dirljvim rečima na Instagramu, oprostila se i njegova majka.

Đorđe Stojanović, beogradski di-džej, koga publika zna pod pseudonimom Džoker, preminuo je juče nakon duge borbe sa kancerom limfnih čvorova.

Ovaj 22-godišnji mladić sa teškom bolešću borio se četiri godine, o čemu je redovno izveštavao sledbenike na društvenim mrežama, da bi se pogoršanjem stanja povukao sa istih.

Foto: Instagram printscreen

Di-džej Džoker

Za bolest je saznao uoči 18. rođendana i hrabro se borio, a poslednja objava na njegovom profilu jeste poruka kojom je saopšteno da je Đorđe na intenzivnoj nezi, te da je, nažalost, preminuo.

Sada se od njega, srceparajućom porukom, oprostila i njegova majka. Ona se, naime, uz fotografiju neba obratila voljenom sinu dirljivim rečima:

Foto: Instagram printscreen

Objava majke tragično preminulog Marka Stojkovića

Neko će reći izgubio si bitku, ja ću kao majka reći - pobedio si! Otišao si na bolje mesto, u mir, u čistotu. Odmori se, sine moj, zaslužio si!". 

Pored porodice i prijatelja uz Džokera su bili brojni reperi, a među njima su: Gazda Paja, Nucci, Vojaž, Mili, Dva Bona, Crni Cerak i drugi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija