• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

05.07.2023

08:07

Ana Nikolić otvorila dušu: "Rane na licu su pokazatelj rezova na duši, prošla sam privatne oluje"! Pevačica progovorila i o drogi

Miloš Rafailović

Estrada

Ana Nikolić otvorila dušu: "Rane na licu su pokazatelj rezova na duši, prošla sam privatne oluje"! Pevačica progovorila i o drogi

Podeli vest

Ana Nikolić proteklih dana našla se u centru skandala kada ju je, najpre fan optužio za se*sualno uznemiravanje, a potom je ona objavila da joj je menadžer Saša Mirković ukrao šifru od Instagrama. Nakon toga, Mirković je obelodanio njen video na kojem se vide rane na njenom licu uz koji je pisalo da su to posledice korišćenja narkotika, a Ana je ovo u nekoliko navrata demantovala.

Nikolićeva se sada ponovo oglasila i obratila se, najpre, Saši Mirkoviću:

Foto: ATA Images

 

 

- Alo, hoće li neko ovom idiotu da objasni da će ići u zatvor. Čovek tvrdi budalaštine potkrepljene ničim. Saša Mirković ekspert za droge - napisala je najpre Ana u okviru fotografije na kojoj pozira dok isprobava garderobu:

Foto: Instagram prntscreen/ananikolicofficial

 

 

- Ovo je sramota više, ja i droga... Stvarno nema smisla, ježim se od te reči. Neću da sarađujem sa ovakvim ljudima - dodala je Nikolićeva.

Foto: ATAIMAGES

 

 

Ona se, potom, zahvalila i ljudima koji je podržavaju:

- Neizmerno hvala svima koji ste mi poslali toliko podrške. Ja nisam ni svesna ponekad koliko ima vas koji me volite. Znate da ja nisam baš pričljiva o privatnom životu, što ne znači da nisam prošla kroz oluje. Razne oluje, privatne. Ne prihvatam ulogu žrtve i kad jesam upravo to. Ja sam uvek bila pobednik! Ali umori se čovek i najjači padnu. Ne mislim da to što te ne ubije to te ojača. Ožiljci na licu su samo mali pokazatelj rezova na duši - napisala je u nastavku Ana koja se ponovo vratila na priču o narkoticima:

Foto: Instagram prntscreen/ananikolicofficial

 

 

- Degutantno mi je i deplasirano da o temi "droga" uopšte bilo šta komentarišem. Prvo zato što to nikada nije bio moj stil života, ali poslednji put ću ponoviti, ja nikada nisam probala nijednu vrstu opijata, nikada. Ove lažne optužbe osim što me degradiraju kao ličnost, kao majku i kao ženu, rastužuju me. Ne volim nepravdu. I neću dozvoliti nikome i nikada da me stavlja i zloupotrebljava na tako, za mene lično, sramotan, lažan i nadasve primitivan način - napisala je Ana Nikolić. 

Foto: Instagram prntscreen/ananikolicofficial

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija