• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ D. I.

05.07.2023

14:20

"Bolesna sam, iscrpljena, neispavana", Rada Manojlović pretpela teror zbog videa koji je snimala dok je bila zdravstveno loše

printscreen

Estrada

"Bolesna sam, iscrpljena, neispavana", Rada Manojlović pretpela teror zbog videa koji je snimala dok je bila zdravstveno loše

Podeli vest

Rada Manojlović objavila je snimak na svom profilu na Instagramu u kojem je govorila koliko se profesionalno uparkirala, ali je niko nije slušao već su svi gledali u njeno lice, bledo i bez šminke. Ona je zbog pojavljivanja u ovakvom izdanju žestoko iskritikovana, pa se javno obratila svojim pratiocima.

Rada je objasnila da je prilikom snimanja ovog videa bila bolesna i isrpljena, ali da smatra da je svakako lepa i u tom izdanju:

Foto: Instagram prntscreen/radamanojlovic

 

 

- Ovo sam htela da vam kažem, snimak iz auta, za koji me čašćavate uvredama na račun fizičkog izgleda i lica, nastao je posle ove terapije. Bolesna sam, iscrpljena, neispavana, na infuzijama i inhalacijama, kao što vidite. To nema nikakve veze zato što mene moj izgled ne opterećuje, ne obavezuje i ne sprečava da živim, kao očigledno neke od vas, kojima posebno smeta moj izgled. Šta da vam kažem, žao mi je što je tako, ali ja sam sebi i ovako lepa inače, naravno, ne bih objavila - rekla je pevačica u snimku na TikToku, a zatim se opširnije oglasila i na Instagramu.

Foto: Instagram prntscreen/radamanojlovic

 

 

- Ne bih uopšte obraćala pažnju, verujte, ja sam sve ovo davno prevazišla, ovaj video je iz edukativnog karaktera i posvećen je devojčicama koje me vređaju i za koje sam (po njihovim komentarima na TikToku), shvatila da su pod velikim pritiskom da budu lepe. Nemojte niko da vas pritiska i opterećuje. Život je jedan, oslobodite se svega što vam nameću i uživajte u životu - napisala je Rada pa dodala:

Foto: Instagram prntscreen/radamanojlovic

 

 

- Morate da volite sebe! Ljudi, šta vam je, pod velikim ste pritiskom lažnog sjaja, filtera, estetskih tretmana i svega, zaboravili ste kako izgleda potpuno prirodna osoba, bez veštačkih trepavica, obrva, urađenih usana. Nemam ništa protiv, ali čemu vređanje nekoga (mene), ko to sve nije uradio? Opustite se, majčinski i drugarski vam kažem, zbog vas, verujte mi, mnogo će vam biti lakše. Meni je i ovako dobro i sve vas volim - poručila je Manojlovićeva i onda dodala bolest nije previše ozbiljna i da će nastaviti sa nastupima.

Foto: Instagram prntscreen/radamanojlovic

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Priština ubija dijalog!
Politika

Priština ubija dijalog!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da Priština ubija dijalog, kao i da je glavni pregovarač Prištine Besnik Bisljimi u sredu u Briselu odbio da razgovara o svim temama.

03.07.2024

12:27

'Ne obmanjujte javnost' - Vučić upitao crnogorsko rukovodstvo: Da li je rezolucija o Jasenovcu bila moja ideja?
Politika

'Ne obmanjujte javnost' - Vučić upitao crnogorsko rukovodstvo: Da li je rezolucija o Jasenovcu bila moja ideja?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da ljudi iz crnogorskog rukovodstva govore stranim predstavnicima da je rezolucija o Jasenovcu u crnogorskom parlamentu doneta pod pritiskom Beograda i upitao predsednika Crne Gore i predsednika Vlade te zemlje da li ih je ikada pozvao telefonom da vrši pritisak na njih i da li je ta rezolucija bila njegova ideja.

03.07.2024

12:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija