• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

06.07.2023

09:00

Rane po celom licu! Isplivala nova fotografija Ane Nikolić dok moli nekoga da je vodi kod vračare: Meni nije dobro, molim te zovi tu ženu!

Youtube prntscreen/Hypetvrs

Estrada

Rane po celom licu! Isplivala nova fotografija Ane Nikolić dok moli nekoga da je vodi kod vračare: Meni nije dobro, molim te zovi tu ženu!

Podeli vest

Ana Nikolić tvrdi da veruje u Boga i da ne posećuje vidovnjakinje, ali nova glasovna poruka koju je objavio njen bivši menadžer Saša Mirković u potpunosti je demantuje jer u njoj ona moli nekoga da je vodi kod vidovite žene.

U novom audio snimku može se čuti kako Ana najpre kaže osobi kojoj se obraća, da su se dogovrili da je vodi kod, prema njenom mišljenju, vidovite žene. A nakon toga, Ana se žali kako nigde ne stiže na vreme jer ne može da pronađe stvari koje su joj sklonile kućne pomoćnice:

Foto: ATA Images

 

 

- Dogovorili smo se da me vodiš kod te žene. Možeš li malo da uzmeš celokupnu sliku? Jatebe ako nisam ispoštovala, onda stvarno nisam nikoga ispoštovala. Ja nisam osoba poznata po kašnjenju. Zadnjih godinu dana ne postoji događaj na koji sam stigla. Razumeš da se sa mnom nešto dešava što nije uobičajeno i nije normalno - počela je Ana i dodala:

- Ja ne pijem alkohol od pre godinu dana. Ja ppijem alkohol godinama. Kakve to veze ima? Pitaš me šta sam radila od 8 ujutru? Evo pitaj me da ti kažem. Kao izgubljeni slučaj, idem tako, tražim stvari po kući, ne znam gde mi je šta. Pošto sam menjala 300 čistačica, to su sve budaletine dolazile. Da ti ne pričam šta mi je zadnja dadilja priređivala, ucenjivala. Ma haos mi prave od života. Ne usuđujem se da nikog pustim u stan. Znači sve radim sama. Pepeljuga sam. Onda me ispaljuju za kostime. Pre toga su me ispaljivali za šminke, frizure, razne budale - kaže ona.

Foto: Youtube prntscreen/Hypetvrs

 

 

- Tek sad mi prolazi kroz glavu da je to možda bilo sve opstrukcija. Ja sam ceo dan provela, noć nisam spavala. Kasnila sam i na tonsku.  I nije lepo kašnjenje, ja to u životu nisam radila. Ponoviću, stvarno, deteta mi mog, to nije namerno i izgiravanje bilo kakve zvezde - rekla je Ana i dodala:

- Meni stvarno nije dobro i ja te stvarno molim da, ne moraš da ideš sa mnom, pozovi tu ženu i molim te mi zakaži da odem. Otići ću veruj mi koliko večeras, jer meni nije dobro. Ja ne znam godinu dana šta mi je. Ta žena je vidovita. Pa neka ona vidi šta je. Neka kaže da li ja nešto radim namerno. Ma čoveče, vidiš da idem luda bre - rekla je ona kroz suze u snimku objalvjenom na Jutjub kanalu Hype TV BiH.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija