• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.V.

07.07.2023

08:00

Ana Nikolić kod vračare: Godinu dana sam kao luda!

ATA Images

Estrada

Ana Nikolić kod vračare: Godinu dana sam kao luda!

Podeli vest

Pevačica, koja je dospela u žižu javnosti kad se pojavio skandalozni snimak na kom pokazuje kraste i ožiljke na licu i govori kako ima samo 100 dinara, rešila je da potraži spas kod vračare od ludila koje ju je snašlo!

- Dogovorili smo se da me vodiš kod te žene. Stvarno mi nije dobro i ja te molim, zakaži mi da odem kod nje. Ja ne znam godinu dana šta mi je. Ta žena je vidovita, pa neka ona vidi šta je. Neka kaže da li se namerno ovako ponašam. Ma čoveče, vidiš da idem ko luda, bre - govori Nikolićeva u snimku.

Ona zatim objašnjava da joj se dešavaju čudne stvari, koje ne ume da objasni.

- Nisam poznata po kašnjenju. Poslednjih godinu dana ne postoji događaj na koji sam stigla na vreme. Razumeš li da se sa mnom nešto dešava što nije uobičajeno i nije normalno?! Kasnila sam i na tonsku probu. Deteta mi mog, to nije namerno, niti je izigravanje zvezde moj stil. U životu nisam bila u većem haosu - žali se pevačica.

Foto: ATA Images

Ana Nikolić

Ana je potom demantovala bivšeg menadžera Sašu Mirkovića da je stalno pijana i da treba da ide na kliniku za odvikavanje od alkohola, ali je naglasila da je ubeđena da joj neko nešto smešta!

- Tek sad mi prolazi kroz glavu da je sve ovo možda bilo opstrukcija. Ne pijem alkohol godinu dana, a kao izgubljeni slučaj sam, tražim stvari po kući, ne znam gde mi je šta. Menjala sam 300 čistačica, to su sve budaletine dolazile. Poslednja dadilja me je ucenjivala. Ma haos mi prave od života. Ne usuđujem se da nikog pustim u stan, znači sve radim sama. Pepeljuga sam! Onda me ispaljuju za kostime, a pre toga su me ispaljivali za šminke, frizure... To je sve opstrukcija - ispričala je Nikolićeva kroz suze na snimku.

Foto: ATAIMAGES

Ana Nikolić

 

Pošto je glasovna poruka dospela u javnost, Ana se pravdala da ne veruje u vračare jer potiče iz svešteničke porodice.

- Nije tačno da tražim pomoć vračara. Verujem u Boga, meni je deda sveštenik! Ne verujem u te gluposti. Delujem kao jaka žena, ali zapravo mi je često teško i naporno. Nikad nisam čitala komentare o sebi na društvenim mrežama, jer da ih čitam, završila bih u psihijatrijskoj ustanovi 'Laza Lazarević', gde ću svakako završiti. Što se tiče Saše Mirkovića, mislim da je nešto pobrkao, ili mene ili lekove. Možda ćemo opet sarađivati, sa nama se nikad ne zna. Koncert u 'Areni' će svakako biti održan - kaže Nikolićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija