• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

07.07.2023

10:35

Nisam je upoznao! Keba progovorio o Teodori Bjelici, bivšoj devojci sina Igora!

printscreen

Estrada

Nisam je upoznao! Keba progovorio o Teodori Bjelici, bivšoj devojci sina Igora!

Podeli vest

U toku jučerašnjeg dana u medijima se pojavila informacija da je Igor Kojić, sin Dragane Kojića Kebe, stavio tačku na romansu sa Teodorom Bjelicom, a pevač je u jednom od svojih poslednjih intervjua otkrio da glumicu nije ni upoznao.

Dragan Kojić Keba decenijama je u braku sa suprugom Oljom i roditelji su dvoje dece, sina Igora i ćerke Nataše, a iako retko govori na temu privatnog života svojih naslednika, u jednom od poslednjih intervjua dotakao se upravo njihovog emotivnog statusa.

Foto: ATAIMAGES

Dragan Kojić Keba

Naime, kako je Igor nakon braka sa pevačicom Severinom uplovio u romansu sa Teodorom Bjelicom, na koju su sada stavili tačku, Keba je otkrio da lepu glumicu nije ni upoznao.

- On je dao intervju gde je mnoge stvari objasnio. Ne želim da pričam o njegovim vezama, da li ima devojku, ne znam. Nije me upoznao sa novom devojkom, ne verujem novinama, dok mi on ne kaže. On će da mi kaže: "Ćale, tako je ili nije". Izbor njegovog srca je njegova stvar, ja ga podržavam.

Foto: ATAIMAGES

Igor Kojić

U domaćoj štampi se mnogo spekulisalo o folkerovom zdravstvenom stanju, a on se sada osvrnuo i na te medijske napise, te istakao da ništa od toga nije istina.

- Hvala prijateljima koji se brinu i koji proveravaju da li sam dobro. Nikakva angina pektoris ne postoji. Odlučio sam da moraju da dokažu sve to što pišu, red je da se uozbiljim. Nisam pobornik da je svako pisanje reklama. Ima onih koji kažu: "Daj napiši i stavi dobru sliku". Nemoj da pišete ništa - dodao je Kojić, a zatim se osvrnuo na ćerku Natašu, koja godinama unazad živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama, rečima:

Foto: ATAIMAGES

Teodora Bjelica

- Nataša je srećna, zadovoljna, puna elana, ni za Igora problema nema. Oni mene ne nose kao teret. Oni su poneli najlepše iz kuće ono što se može poneti. Sada od Nataše može da se čuje samo osmeh, vedrina i pozitivnost, ni najmanje je ne dotiče - kazao je Keba za Telegraf.rs

Podsetimo, mlada glumica je za Stori otkrila da više nije sa Igorom.

- Jednostavno, nismo se poklopili. S godinama sam naučila da ne trošim vreme na ljude i odnose koji mi ne prijaju. Bez zle krvi odlazim i toj osobi poželim sve najbolje - rekla je Bjelica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija