• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.07.2023

08:33

Relja Popović progovorio o nemaštini: Mama me je vodila na buvljak, bio sam užasno tužan

Novak Đurović

Estrada

Relja Popović progovorio o nemaštini: Mama me je vodila na buvljak, bio sam užasno tužan

Podeli vest

Reper Relja Popović vešto skriva sve detalje iz svog privatnog života, ali u emisiji „Balkanskom ulicom” progovorio je o teškom detinjstvu.

Popularni reper bez dlake na jeziku ispričao je da nije imao para za patike, pa je otkrio obećanje koje je dao majci, a koje, nažalost, nije stigao da ispuni.

- Kao mali sam mami obećao, pošto sam osećao to siromaštvo i kad me vodi na buvljak da kupimo patike bio sam užasno tužan što nemam patike kao neki drugi, ja sam rekao; "Vidi mama, ja ću napraviti novac od kojeg ću kupiti stan sebi i tebi".  Nažalost, nisam dočekao da to mogu da uradim njoj, ali sam našao način da ne uprljam svoju dušu, a da ipak budem finansijski stabilan.

Foto: printscreen

 

 

Inače, Relja Popović danas je jedan od najpopularnijih repera današnjice, on uživa u skladnom braku sa koleginicom Nikolijom Jovanović, ćerkom pevačice Vesne Zmijanac, sa kojom ima dve ćerke, Hanu i Reu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija