• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.07.2023

09:27

Nataša Aksentijević krala struju!? Voditeljka otkrila sve detalje, niko nije očekivao da...

Youtube printscreeen

Estrada

Nataša Aksentijević krala struju!? Voditeljka otkrila sve detalje, niko nije očekivao da...

Podeli vest

Nataša Aksentijević dugo je već u medijima, ali i pored voditeljskog posla bavi se glumom, a jednom prilikom je ispričala da je u jednom periodu života krala struju za potrebe svog privatnog biznisa.

Voditeljka kaže da se bavila ugostiteljstvom i da je u tom periodu krala struju. 

- Da, to sam već pričalaŽivot vam donese različita iskustva, upozna vas sa različitim ljudima koji vam daju različite predloge. Ako ste slikar naivac, možda pomislite da to može biti zabavno. Meni je bilo za jedan privatan biznis, bavila sam se ugostiteljstvom. Dosta dobro kuvam, pa sam mislila da mogu da budem vlasnik ugostiteljskog objekta. To i danas funkcioniše, ali se ja time ne bavim na način na koji sam se nekada posvećeno bavila.

 Nataša Aksentijević  je u okviru jednog projekta odlučila da smanji svoju kilažu, ali je priznala da je nakon završenog snimanja prestala da poštuje režim ishrane.

Foto: Youtube printscreeen

 

 

- Mršavila sam u okviru jednog projekta, ali nadam se da ću nastaviti. Ja želim da smršam u humanitarne svrhe, nekome da pomognem - to sam tako odredila jer meni nije važan broj kilograma, za mene je bitan samo kada je zdravlje u pitanju. Nije važno da mi treniramo da bismo na plaži bili lepi nego da treniramo kako bi naš organizam držali u punoj snazi. Zbog zdravlja je jako važno da se čovek bavi svojim telom. Trenutno jedem šest torti dnevno, osam baklava i dvadeset četiri ćevapa sa dosta luka, a dijeta je otišla na zimski odmor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija