• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.07.2023

13:55

Suzana Mančić i Nada Topčagić poziraju gole! Pevačica podelila fotku koja je zapalila društvene mreže (Foto)

Novak Đurović/Marko Đoković

Estrada

Suzana Mančić i Nada Topčagić poziraju gole! Pevačica podelila fotku koja je zapalila društvene mreže (Foto)

Podeli vest

Pevačica Nada Topčagić jednom prilikom podelila uspomenu sa Suzanom Mančić, na kojoj njih dve poziraju golih grudi.

Popularna pevačica je tada objasnila zašto je baš tu fotku objavila na svom profilu na društvenoj mreži.

Juče je bilo sumorno vreme, rekoh 'ajde da se nešto dešava, pa sam počela da pretražujem svoje slike i nađem tu fotografiju. Rekoh, jaaaao, kad je to bilo... A prvo me Suzi zvala nešto privatno pre toga, ne znam da li se ona seća toga uopšte... To je bilo u Kumboru. Bila sam presrećna kada sam našla tu fotografiju i videla sam kako je tada izgledala Crna Gora. Takva divljina...pa sam pomislila: "Bože, što nisam u tom vremenu". Znamo da je sve to sada naseljeno, i setila sam se baš tih trenutaka, moje rane mladosti... Niti je tu šta vulgarno, niti išta, toliko smo čedno izgledale. 

Foto: printscreen

 

 

Nada Topčagić je ispričala da fotografija nastala godinu dana nakon njenog porođaja:

- To je bilo godinu dana posle mog porođaja, pa sam malo izgledala kao pljeskavica. Moje s*kice su bile kao pljeskavice, a Suzana je bila baš, onako, prava devojka. To je ta prirodna lepota, ništa vulgarno... Gde su grudi tamo?! Pogotovo ja - kao dečko! Danas svi muškarci imaju grudi kao ja tada! 

Njihova fotografija nastala devedesetih godina na moru u Crnoj Gori, a fotografisao ih je suprug  Nade Topčagić, Zlatko.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija