• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

11.07.2023

21:30

Zašto ga se svaki put setim, baš kada tebe vidim!  Emotivna objava razgalila srce, pogledajte samo na koga unuka Olje Balašević liči!

Branko Pantelić

Estrada

Zašto ga se svaki put setim, baš kada tebe vidim! Emotivna objava razgalila srce, pogledajte samo na koga unuka Olje Balašević liči!

Podeli vest

Najmlađa unuka Olivere Balašević osmehom osvaja sva srca.

Kada je slavni Đorđe Balašević početkom 2021. godine preminuo on je iza sebe ostavio neutešne članove porodice, suprugu Oliveru i troje naslednika Aleksu, Jovanu i Jelenu čija tuga do današnjeg dana ne jenjava.

Bol i tuga koje razaraju dušu, čini se, jedino uspevaju da ublaže unuke Simona, Peta i najmlađa Vera sa kojima Olivera najviše vremena voli da provodi i kojima je u potpunosti posvećena, pa se zbog njih trudi da što više bude nasmejana, te da se na njenom licu ne vide tragovi suza.

Koliko snage da hrabro korača napred upravo dobija od malenih lepotica u više navrata imali smo prilike da se uverimo putem njenih Instagram objava, a najnovija koju je Olivera podelila raznežila je sve njene pratioce.

Foto: printscreen instagram

 

 

Dok je u naručju svog oca  Alekse, najmlađa unuka Olivere Balašević kao prava princeza pozirala, kod njene bake probudile su se emocije koje je ona želela sa svima da podeli..

- I zašto ga se svaki put setim baš kad tebe vidim - napisala je Olja.

Foto: printscreen instagram

 

 

Opis fotografije pravi je pokazatelj koliko joj Đole nedostaje te da će mnogo vremena morati da prođe kako bi rane na njenom srcu zacelile, a ujedno smo saznali i da malena lepotica neodoljivo podseća na svog prerano preminulog deku koji će u njenom srcu živeti kroz pesme.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija