• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

12.07.2023

10:30

Ljuba Aličić ulazi u "Zadrugu 7"! Postavio jedan uslov, potrebno je samo da mu se pridruži ovaj žestoki momak

E-Stock

Estrada

Ljuba Aličić ulazi u "Zadrugu 7"! Postavio jedan uslov, potrebno je samo da mu se pridruži ovaj žestoki momak

Podeli vest

Ljuba Aličić otkrio je da je veliki prijatelj sa izabranikom Ane Ćurčić, Acom Bulićem, te šta je potrebno da bi ušao u sedmu sezone "Zadruge", koja će od jeseni nositi naziv "Elita".

Ljuba Aličić, pevač narodne muzike, uključio se telefonskim pozivom uživo u programu emisije "Narod pita" i podelio sa gledaocima da bi rado ušao u narednu sezonu rijaliti programa "Zadruga", koja će od ove jeseni, podsetimo, nositi naziv "Elita".

Naime, Aličić je istakao da je veliki obožavalac "Zadruge", a da se javio zbog prijatelja Ace Bulića, koji se te večeri u studiju pridružio svojoj izabranici Ani Ćurčić.

- Ja non-stop gledam "Narod pita". Sve najbolje mom bratu Aci Buliću, on zna ko mu je pevao najviše na svetu, a što se Ane tiče, ubedljivo je trebalo da bude prva. Možda je bila malo zaplašena, ali ona je moralni pobednik - kazao je Aličić, koji je čak i zapevao da bi sve u studiju uverio da je to stvarno on jer su na samom početku bili skeptični.

Foto: ATAIMAGES

Aca Bulić

Voditelj emisije je, zatim, zamolio Ljubu da se osvrne na ljudi estradno zadrugarski rat između Zorice Marković i Lepog Miće.

- S oboma sam radio i ne bih želeo da komentarišem to. Mića je veliki radnik, čovek koji živi za "Zadrugu", verujte, i sve je u pravu što kaže. Hoću Zolu da pozdravim i neka kaže Caru da se javi na telefon - diplomatski je odgovorio Ljuba, a onda ga je voditelj upitao zašto se Zorica i Miloš Bojanić ne vole, ali mu je on opet izvrdao:

- Uf, duboka je to tema, ali ne padam na te fore, Darko. Ubedljivo mi je bilo žao Ane Ćurčić jer su je svi napadali.

Foto: E-Stock

Ljuba Aličić

Naposletku, Aličiću je pročitana poruka Lepog Miće koji mu je uputio i zvaničan poziv za "Eitu", a Aličić je otkrio pod kojim bi uslovima ušao u "Belu kuću":

- Uf, ne daj Bože, ja sam nervozan čovek - bila je Ljubina prva reakcija, a onda je omekšao i priznao da bi se pojavio u rijalitiju, ali samo s prijateljem Bulićem, zbog kog se i javio u emisiju:

- Jedino Aca Bulić da mi pomogne da se smirim!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...
Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...

Mesecima je trajalo preganjanje i pregovaranje oko termina i vrste izbora, a kada je pao kakav-takav dogovor vlasti i opozicije, usledila je nikad kraća i nikad nevidljivija kampanja, pa retko ko ima utisak da će veliki deo Srbije za šest dana ponovo izaći na birališta, a da već u četvrtak u ponoć počinje čuvena predizborna tišina.

27.05.2024

10:05

Vesti

(VIDEO) Potresna ispovest napadnute novinarke Informera: Udruženja brane Gruhonjića i Anu Lalić, a šta je sa nama?!
Kad će da se oglase i zašto neće?!

(VIDEO) Potresna ispovest napadnute novinarke Informera: Udruženja brane Gruhonjića i Anu Lalić, a šta je sa nama?!

Novinarka Informera Branka Lazić, koja se našla na meti opozicionih hejtera koji su na nju nasrnuli i besramno je vređali samo zato jer profesionalno radi svoj posao, poručila je da u dugogodišnjoj karijeri nije doživela ništa slično i postavila pitanje organizacijama i udruženjima za zaštitu novinara zašto se ovim povodom nisu oglasili.

27.05.2024

13:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija