• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Infomer

13.07.2023

08:45

Nataša Šavija primljena u Urgentni centar! Starleta mora na operaciju

Miloš Rafailović

Estrada

Nataša Šavija primljena u Urgentni centar! Starleta mora na operaciju

Podeli vest

Nataši je druga operacija lica zakazana za sutra.

Nataša Šavija je upravo primljena u Urgentni centar gde će ostati i sačekati drugu operaciju. Starleta koja je optužila svog bivšeg dečka Stefana Karića da ju je pretukao, trebalo bi da bude operisana sutra.

Foto: Miloš Rafailović

 

Sudski proces je u toku, a Šavija je nedavno promenila advokata jer nije bila zadovoljna dotadašnjim zastupnikom.

- Zabrana prilaska mu nije izrečena, nije mu izrečena ni zabrana izlaska van zemlje. Čovek je otišao na more, a ja ću uskoro u bolnicu na drugu operaciju. Morala sam sama da idem u sud da čitam predmet i pronašla sam milion propusta! Između ostalog, nije predata medicinska dokumentacija obima manje knjige od strane mog (ili njegovog?) advokata. Zbog toga zamalo da odustanem od slučaja koliko sam bila umorna. Ali ne. Pa neće to tako kod mene! Tražila sam i našla svog spasitelja za pravdu! - istakla je Šavija pre nekoliko dana.

Podsetimo, Šavija je operisana prvi put nekoliko dana nakon incidenta, stanje joj se kasnije zakomplikovalo, a posledice su i dalje vidljive na njenom licu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija