• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.07.2023

15:00

Maja Berović se vraća s porordiljskog! Pevačica odlučila da na svoj rođendan obraduje fanove

Photo: OfficialMayaYT

Estrada

Maja Berović se vraća s porordiljskog! Pevačica odlučila da na svoj rođendan obraduje fanove

Podeli vest

Nakon tri godine, muzička zvezda Maja Berović odlučila je da verne fanove, ali i publiku obraduje novim albumom kojem je simbolično dala naziv „Milion“.

Više od godinu dana, zajedno sa svojim timom, radila je na ovom projektu.  Na „Milionu“ se nalazi deset novih pesama koje prati i te kako zanimljiva grafika sa spotovima. Po prvi put na našim prostorima prikazani su virtuelni spotovi, gde je Maja predstavljana kao virutuelni lik.

Foto: Photo: OfficialMayaYT

 

 

- Mislim da se ovo dugo čekanje i te kako isplatilo za sve. Bila sam veoma nestrpljiva da predstavim novi album, toliko da sam imala želju da izađe na moj rođendan, kao što je to bilo pre, ali sam ipak to produžila za nekoliko dana. Ako bi me pitali koja pesma mi je favorit, to ne bih znala da vam kažem  jer svaku doživljavam na poseban način. Najviše se radujem da čujem komentare moje publike, ali i da ih zajedno pevamo na koncertima. Verujem da će moje "bebe" koje su porasle naći svoj favorit - izjavila je Maja za beogradske medije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija