• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.07.2023

22:59

"Moja devojka želi da me vidi pijanog!" Saša Kovačević bez dlake na jezku progovorio o odnosu sa izabranicom!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Moja devojka želi da me vidi pijanog!" Saša Kovačević bez dlake na jezku progovorio o odnosu sa izabranicom!

Podeli vest

Pevač Saša Kovačević uživa u ljubavi sa devojkom Natašom čak sedam godina, ali je otkrio da ga ipak nikada nije videla pijanog!

- Koliko bi rekao da sam kilograma dole? Jedno pet kilograma sam smršao, ali na kraju krajeva to nije nešto što je toliko bitno koliko je bitno koliko samo zdravlje. Osećam se dobro, krenuo sam da radim već, pre desetak dana, snimio sam i dva spota, što ide u prilog tome da sam dobro i da je energija na dobrom nivou. Bilo mi je teško da se vratim u formu s obzirom da sam ja neko ko živi brzim životom i tempom i taj period od dve tri nedelje je uticao na mene da se odmorim i da prikuoim dosta pozitivne enerije. Sada sam mnogo bolje i napadam baš jako.

Da li postoji neki izlazak sa Natašom koji bi izdvojio?

- Ima ih nekoliko, ne znam šta bih izdvojio, vi znate ko je Nataša, ona je neko ko je vedrog duha i uvek raspoložena, ja nju nikada nisam video da je tužna, ali svakako svi uvek imaju neke momente, ali ona i ako ima neku takvu fazu prikriva dobro i uvek se trudi da pozitivu izbaci u prvi plan. Sa njom je uvek zabava.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Da li možeš da nam kažeš neku ludoriju iz mlađih dana?

- Ja nikada nisam znao da odgovaram na takva pitanja kada me neko pita da li imam neku ludoriju iz mlađih dana. Svakako da je bilo svačega. Pravim i sada ludorije iako sam u godinama kada to ne bi trebalo da radim i kada to ne može da se toleriše, ali sam nekako u duši dečak. Ne bih smeo da kažem šta radim sada. Karijeru sam uspeo da izgradim bez skandala, što nije lako jer moram da pazim šta radim, a svako od nas voli da se opusti, ne uvek, ali ja na primer volim uvek. Nekako sam se tudio da ne iritiram javnost. Možda je to moj karakter prosto da ne radim neke stvari. Pošto se bavim ovim poslom poželjno je sa neke strane da pravim skandale, radi najave pesme na primer, ali mene to nikada nije privlačilo. Kad radim volim da popijem dve - tri čaše vina, ali pošto sada nisam u formi nekada mi te dve - tri čaše dođu kao flaša.

S obzirom na to da se u tvojim spotovima neretko nađu atraktivne manekenke, da li to smeta tvojoj lepšoj polovini?

- Imam sreću što moja devojka nije ljubomorna i ona može da razgraniči poslovni deo od privatnog. Njoj ne smeta i što nekada popijem koju čašicu više, ali me nikada za ovih sedam godina nije videla pijanog, a volela bi da me vidi pijanog, jer čula je priče kakav sam kad popijem. Mi smo par koji svakodnevno deli komplimente jednom drugom, kako zbog fizičkog izgleda, tako i zbog posla kojim se bavimo, to mi je slatko i svakodnevno volimo da delimo komplimente.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija