• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/T. M.

17.07.2023

18:26

Šavija sva u kopčama i ranama nakon druge operacije! Nataša ovako sada izgleda, sledi joj dug oporavak

ATAIMAGES

Estrada

Šavija sva u kopčama i ranama nakon druge operacije! Nataša ovako sada izgleda, sledi joj dug oporavak

Podeli vest

Starleta Nataša Šavija pre dva dana ponovo je operisana, a danas je napustila bolnicu i pokazala kako izgleda posle ove intervencije.

Informer je došao do snimka Nataše Šavije koja je pokazala kako izgleda, a na osnovu kojeg se može videti da ima nekoliko šavova, kao i podlive u predelu jagodične kosti. Starleta, verovatno zbog operacije, ima šav i na obrazu.

Ona je objavila fotografiju danas iz svog doma i pokazala da zbog njenog osetljivog zdravstvenog stanja sve mora biti dezinfikovano kako ne bi dobila bakterijsku infekciju.

Poslednja u nizu intervencija bila je još jedan pokušaj da starleta vrati lice u normalu kako njeno oko ne bi bilo spušteno, a jagodična kost konačno popunjena.

Foto: informer.rs

 

 

Njoj su lekari ada uradili rekonstrukciju oka i vilice, pa su joj ugrađene pločice, ne bi li vratila izgled u stanje pre strašnih povreda koje je zadobila.

Operacija je trajala nekoliko sati, a hirurzi u Urgentnom centru dali su sve od sebe da Natašino lice vrate u prvobitno stanje, pre užasnih povreda.

Procedura intervencija zove se "rekontrukcija očnog kapka" gde je bila potrebna unutrašnja fiksacija. Lekari su naišli na dijastazu tela jagodične kosti koju treba da popune sa dve mikro pločice i pripadajućim šrafovima. Pomenuti materijal u odgovarajućoj varijanti potreban je i za fiksaciju vilice.

Nataša se inače nakon nove operacije oseća dobro i stabilno, a što se tiče povreda i izgleda lica, očekivano je da će biće potebno neko vreme da se sve stabiluzuje i ponovo izgleda kao što je nekada.

Nataša Šavija pretučena je u noći između 30. aprila i 1. maja u etno-selu Vrdnička kula na jednoj svadbi, a za njeno prebijanje sumnjiči se rijaliti igrač Stefan Karić. Šavija je te noći primljena u KC "Vojvodina" gde su joj konstatovane povrede lica i prelom jagodične kosti. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija