• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/T. Matić

19.07.2023

06:20

"Suprug Alen me je stvorio!" Maja Berović priznala da je njen muž uložio u prvi album, da imaju jedan račun, ali ne i poslugu

ATA Images

Estrada

"Suprug Alen me je stvorio!" Maja Berović priznala da je njen muž uložio u prvi album, da imaju jedan račun, ali ne i poslugu

Podeli vest

Pevačica Maja Berović za "Hit" je priznala da sve što ima duguje suprugu Alenu koji je verovao u nju i uložio novac koji im se mnogostruko vratio.

"Na početku karijere nisam imala novca i da mi nije bilo Alena, ne bi bilo ni mene! Zahvaljujući njemu sam postala ovo što sam danas. Alen me je stvorio", ispričala je u emisiji "Hit" na Informer televiziji Maja Berović (36). Pevačica je nedavno izdala deveti album "Milion" i sasvim iskreno odgovarala na naša mnogobrojna pitanja.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Imaš blistavu karijeru koja traje skoro 20 godina. Koliko ti suprug pomaže finansijski?

- Mnogo mi je pomogao na početku karijere, jer je platio moj prvi album! Svaki dinar koji smo uložili, kasnije smo vratili. Opet, sve što smo zaradili, ponovo smo ulagali u nove pesme. Alen i ja imamo jedan račun, jednu kuću. Mi nismo bogati ljudi, živimo sasvim normalan i običan život, nemamo jahte, privatnu poslugu...

Tvoj novi album nosi naziv "Milion", a na fotografijama su oko tebe novčanice od 100 dinara. Gde je milion o kojem pevaš?

- To je osvrt na moj prvi album, na kom se našla čuvena pesma "100 dinara". Posle osam albuma, poželela sam da se vratim na taj svoj početak, koji ujedno i prati čitav moj put. Što se miliona tiče, zaradila sam ga, ali samo na Instagramu, u smislu broja pratilaca na toj društvenoj mreži. U ruci nisam držala milion, ni na kartici nikada nisam imala tu sumu!

Kako je došlo do saradnje s Eminom Jahović?

- Dugo sam pratila njen rad i osećala da nas dve možemo da sarađujemo jer imamo isti senzibilitet. Pozvala sam je i predložila joj saradnju, a na moje veliko zadovoljstvo, pristala je. Mislim da su upravo pesme "Nedostaješ" i "Harem", koje mi je ona napisala, najbolje u mojoj karijeri.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Da li se i danas čujete, viđate?

- Čujemo se redovno. Oduševljena je konceptom albuma. Volela bih da se uskoro i vidimo i da to bude u Istanbulu.

A šta kaže Ceca?

- Sa njom se još nisam ni čula ni videla, ali ću to uskoro učiniti.

Na albumu postoji i pesma "Lav", nazvana po tvom sinu. Da li se sviđa tvom nasledniku?

- Voli je jer ga početak podseća na uspavanku. Umiri se kada je čuje.

Milica Pavlović, Aleksandra Prijović i Tea Tairović su, takođe, nedavno izbacile nove albume. Da li si imala strah od konkurencije?

- Ne. Konkurencija je uvek samo u vašoj glavi, ovako ne postoji. Vidite koliko je nebo iznad nas, smatram da pod njim ima mesta za sve nas. Drago mi je što su moje koleginice vredne i što imaju velike koncerte i slušane albume. Nisam sujetna i smatram da nema potrebe za tim.

Nemam privatnost

Da li si ikada poželela da napustiš estradu?

- Nikada, mada sam imala periode kada mi je bilo veoma naporno. Odrekla sam se privatnosti zarad karijere. Kada uđete u svet šou-biznisa, nemate vremena za sebe, prijatelje, porodicu... A to ume da zaboli. Ipak, to je cena koju morate da platite.

Foto: Photo: OfficialMayaYT

 

Milica Pavlović takođe na albumu ima pesmu "Lav". Da li ti je žao što nisi izbacila pesmu pre nje?

- Miličina i moja pesma su potpuno drugačije, a generalno volim svaku pesmu koja nosi naziv po mom sinu.

Nedavno si se oprobala i kao glumica u filmu "Megdan". Kako si dobila ulogu, budući da si pevačica?

- Pozvao me Aleksa Balašević, reditelj i producent filma. Rekao mi je da ima super ulogu za mene, ali da nije na srpskom već na rumunskom jeziku. Veoma mi je bilo privlačno da glumim Rumunku i da učim njihov jezik, koji sam u filmu i govorila. Priča je veoma zanimljiva, glumačka postava takođe. Jedva čekam premijeru!

Ljubav stara dve decenije

Maja Berović (36) supruga Alena Dragovića upoznala je na svom nastupu kada je imala 17 godina i zaljubila se na prvi pogled. On je u to vreme vozio kamion, a kasnije je razvio privatni biznis. Danas je, između ostalog, i njen producent. Venčali su se u Grčkoj, a nakon 18 godina ljubavi dobili su sina Lava. Alen ne voli da se eksponira, pa njihovih zajedničkih fotografija u medijima gotovo da nema.

Foto: printscreen instagram

 

Ko ti je od glumaca najviše pomagao?

- Enis Bešlagić mi je pomogao, pre svega savetima. Sa njim sam imala i neke scene. To je za mene potpuno novo iskustvo, nikada pre nisam radila ništa slično i veoma mi se dopalo.

Da li je teže pevati ili glumiti?

- Teže je biti pevačica, ali volim da pevam i ne mogu bez muzike. S druge strane, gluma je gospodski posao, zna se kada i koliko se snima. Bilo je to jedno prelepo iskustvo za mene.

5 leksikonskih pitanja

Najsrećniji trenutak u životu?
- Rođenje sina Lava. Ne mogu da se požalim na život koji živim, ni na karijeru koja je blistava. Ipak, sa majčinstvom ništa na ovom svetu ne može da se poredi.
Najteži trenutak u životu?
- Najteži je sigurno kad smo napuštali Sarajevo. Sa sobom sam ponela lutku, koju sam htela da sačuvam za sina Lava, ali ju je mama dala rođakama. Plakala sam što je ta lutka završila u drugim rukama.
Najveća kriza u braku?
- Nikada je nisam imala. Možda ću je tek imati, ne znam šta me čeka u životu. Duše su nam se srele na prvi pogled.
Najveća neprijatnost?
- Uvrede, ružni komentari na društvenim mrežama i nepristojne ponude. Lično se ne obazirem i smatram da ih sve javne ličnosti dobijaju, ali veoma je ružno i neprijatno to čitati.
Najveći bakšiš koji si dobila?
- Nikad mi se nije desilo da mi neko ugura bakšiš, ali i te kako sam otvorene ruke da ja zakitim kad neko peva Šabanove pesme. Volim narodnjake i za njih ne žalim da dam!

 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Što je gore građanima Srbije, to opozicija više trlja ruke! Oni su spremni da bace pod noge sve što je srpsko!
Live TV

Što je gore građanima Srbije, to opozicija više trlja ruke! Oni su spremni da bace pod noge sve što je srpsko!

Specijalni predizborni program na Informer TV! Izborna tišina počinje tačno u ponoć. Za dva dana, u nedelju čekaju nas izbori. U pitanju su loklani izbori, ali su oni suštinski nacionalno važni. Jako je važno da svi razumemo važnost ovih izbora i da svi zajedno donesemo odluku hoćemo li u budućnost ili u prošlost. Gost u Informer Kolegijumu je narodni poslanik Vladimir Đukanović, dok su u studiju Informera gosti bili Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa i Uglješa Mrdić, član GO SNS.

30.05.2024

23:41

Srbija postaje uzor u Evropi! Ozbiljnu državu može obezbediti samo Aleksandar Vučić! (VIDEO)
Live TV

Srbija postaje uzor u Evropi! Ozbiljnu državu može obezbediti samo Aleksandar Vučić! (VIDEO)

Upravo je završen miting u Nišu. Čini se da opozicija pokušava da zbuni birače ne bi li ti birači doneli pogrešnu odluku. Tema Informer specijala bili su izbori 2. juna. Na ovu temu govorili su Biljana Pantić Pilja, član Predstavništva SNS-a, prof. dr Stevica Deđanski, analitičar, Miljan Jovićević, analitičar, Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik SNS-a.

30.05.2024

19:56

Donošenje sramne rezolucije zapravo proističe iz jedne presude! Sve je počelo u Hagu! (VIDEO)
Live TV

Donošenje sramne rezolucije zapravo proističe iz jedne presude! Sve je počelo u Hagu! (VIDEO)

Rezolucija o takozvanom genocidu u Srebrenici kao i izbori 2. juna i dalje su najaktuelnije teme. Situacija na KiM takođe ima nacionalni značaj. Na sve ove teme u "Info danu" govorili su bivši premijer Srbije Nikola Šainović, glavni urednik RT Balkan Nikola Vrzić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program uključio se i Predrag Maslar, predsednik opštine Arilje koji je govorio o tome šta je učinjeno u ovoj opštini u poslednje četiri godine, ali i koji su planovi za naredne četiri.

30.05.2024

16:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija