• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.07.2023

21:33

"Koleginice su mi govorile da kupim Šanel i Roleks, makar nemala da jedem", Rada Manojlović o pritiscima koje je trpela

HIT Informer TV prntscreen

Estrada

"Koleginice su mi govorile da kupim Šanel i Roleks, makar nemala da jedem", Rada Manojlović o pritiscima koje je trpela

Podeli vest

Rada Manojlović redovna je tema modnih kritičara i godinama joj mnogi zameraju što više novca ne izdvaja za garderobu, ali i što se nije podvrgavala estetskim operacijama. Ona je sada priznala koliko su je pritiskali, pa otkrila i da su je čak starije koleginice nagovarale da više ulaže u stvari

Za razliku od svojih koleginica, Manojlovićeva nikada nije podlegla pritiscima i radila onako kako rade svi, već je ostala devojka iz naroda koju publika upravo zbog toga obožava.

Foto: printscreen

 

 

- Mnogi su podlegli pristisku okoline. I ja sam ga imala, meni su starije koleginice, velike zvezde govorile kako ne mogu takva da se pojavim na aerodormu ili emisiji, da moram da imam Šanel tašnu, Roleks sat, makar da nemam šta da jedem, pa neku bundu. Mnogi su rekli da moram silikone… Da se ukopim u kalup - kaže Rada koja se u jednoj emisiji pojavila u haljini koju joj je sestra naručila u jednom onlajn šopu.

Foto: ATAIMAGES

 

- Ovo na meni je sa neke stranice poručeno, ne košta ni 2000 dinara. Stvari ne nose mene, nego ja stvari, i meni je bitno kako se ja osećam - iskrena je pevačica koja priznaje da se iz inata nikada nije promenila zbog čega joj je danas drago.

- Ja sam čak i iznata radila te stvari. Ne mogu ljudi da te vole samo zbog izgleda, ako te zavole zbog tvoje unutrašnjosti, ti ćeš trajati zauvek. Ja ne mogu da zamislim taj pritisak da ljude moram da pridobijam ljude garderobom - ispričala je u emisiji „150 minuta“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija