• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

18.07.2023

22:30

Kraj prijateljstva Bake i Čode! Bogdan pobesneo na najboljeg druga, pa opleo: "Bio mi je kao brat, a to mi je uradio"!

ATAImages foto

Estrada

Kraj prijateljstva Bake i Čode! Bogdan pobesneo na najboljeg druga, pa opleo: "Bio mi je kao brat, a to mi je uradio"!

Podeli vest

Bogdan Ilić poznatiji pod nadimkom Baka Prase godinama je najbolji prijatelj sa Danilom Badnjarom Čodom, međutim, izgleda da je među jutjuberima "pukla tikva".

A o njihovoj svađi niko ništa nije znao, sve dok Baki nisu postavili pitanje dok je bio u lajvu, a ticalo se njegovog prijateljstva sa Čodom i šta se desilo između njih.

Foto: ATAIMAGES

 

 

Na snimku koji se pojavio na društvenoj mreži Tiktok, Baka u prvi mah nije želeo da odgovori, ali je onda pristao i ispričao pojedine detalje.

- Brateeee, ne mogu da pričam o tome, majke mi... Jao sad kad mi je pomenuo mrak na oči mi je pao. Ne može to da se objasni kratkim rečima, nije prvi put da se desi ista situacija. Glupo mi je da mu ugasim karijeru na Jutjubu, neću da pričam o tome. Pogotovo nekome ko mi je bio brat, a on je meni to uradio. Sad kad se setim tebra, krećem da se tresem. Šta smo sve mi zajedno i onda on na taj način - ostao je Baka suzdržan u pojedinim detaljima i onda dodao:

Foto: Youtube printscreeen/Choda

 

- Ne mogu da se podsećam i nije mi prijatno. Pričaću o tome kad budem spreman. Ja sam ga pustio da on to dobije - nastavio je Baka.

Njegov drug koji je sve vreme pričao sa njim je dodao da je on iskoristio zapravo Bogdanovu dobrotu.

Nije poznato zbog čega su, i da li su zaista Choda i Baka prekinuli prijateljstvo ili je ovo još jedan njihov "prank", a nama ostaje da ispratimo šta će se tu dalje dešavati i da li će se jutjuberi oglašavati po tom pitanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija