• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.07.2023

17:55

Marijini roditelji pristigli na svadbu! Mikićkina sestra zasenila sve izgledom, nenormalno liči na pevačicu (FOTO)

Miloš Rafailović

Estrada

Marijini roditelji pristigli na svadbu! Mikićkina sestra zasenila sve izgledom, nenormalno liči na pevačicu (FOTO)

Podeli vest

Marijini roditelji i sestra među prvima su došli na veselje, a sve oči su bile uprte u Martu.

Pevačica Marija Mikić i njen dugogodišnji partner, Jovan danas će izgovoriti sudbonosno "da" u jednom prestoničkom restoranu. 

Oni nisu štedeli novac kada je u pitanju njihov najvažniji dan pa su se trudili da svaki detalj bude na svom mestu. 

Na samom ulazu u restoran nalaze se veliki cvetni aranžmani, kao i poruka dobrodošlice za goste od mladenaca. Među prvima, od javnih ličnosti, pristigli su Slavica Đukić Dejanović i njen suprug, kao i voditelj na Informer TV, Mili Čolić. 

Od članova porodice pristigli su Marijini otac i majka, kao i njena sestra. Marijina majka je na sebi imala neobičnu krem haljinu, a otac se odlučio za svedeno, teget odelo. 

Ipak, Marijina sestra Marta je svima privukla pažnju zbog svog izgleda, jer je mnogo liči na pevačicu. Ona je takođe imala neobičnu maslinasto zelenu haljinu, sa velikom mašnom napred. 

Foto: Foto: G.T.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija