• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dnevni avaz

25.07.2023

08:48

Milić Vukašinović poručio iz bolnice: "Ne plašim se operacije, imao sam već dosta komplikovanih zahvata!"

Printscreen You Tube

Estrada

Milić Vukašinović poručio iz bolnice: "Ne plašim se operacije, imao sam već dosta komplikovanih zahvata!"

Podeli vest

Milić Vukašinović zbog jakih bolova nedavno je prekinuo odmor sa suprugom Suzanom, pa je na njen nagovor potražio lekarsku pomoć. Roker će kako je otkrio već sutra imati operaciju aneurizme.

Milić Vukašinović trenutno se nalazi na klinici za kardio - vaskularnu hirurgiju u Beogradu gde čeka operaciju. Kako je i sam priznao iako ne voli da ide po lekarima, a pogotovo ne da leži u bolnici jer mu ne dozvoljavaju da puši, da nema strah od operacije i mogućih komplikacija.

Foto: ATAIMAGES

Suzana mu je najveća podrška

- Odemo na ultrazvuk leve noge, kad aneurizma. Onda su mi gledali i desnu nogu, kažu ima i na njoj, ali manje. Ipak, prvo će riješiti lijevu nogu, koja me boli užasno. Ubija... Evo, čekam operaciju biće danas ili sutra. Obavili su sve pretrage, skenirali su sve, tako da znaju šta sve treba da rade - objasnio je roker i rekao da posle niza operacija koje je imao nema strah iako ima 73. godine.

Foto: printscreen instagram

 

 

- Nedavno sam operisao dve kile (bruh). Imao sam ranije još nekih operacionih zahvata. Nema straha kad operacija treba da se obavi - objasnio je roker kome je 24 godine mlađa žena Suzana najveća podrška u ovim teškim trenucima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hristos vaskrese! Informer vam želi srećan Vaskrs!
Društvo

Hristos vaskrese! Informer vam želi srećan Vaskrs!

Pravoslavni hrišćani obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. Vaskrs se proslavlja uz tucanje jajima, svečanu trpezu i stare običaje... Na Vaskrs ustanite rano, i nemojte na spavanje pre ponoći!

05.05.2024

00:00

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!
I TO MNOGO RANIJE

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!

Prema „Asia Timesu“, američki predsednik Džo Bajden čeka svoj reizbor, da bi potom zvanično naredio raspoređivanje trupa NATO-a na ukrajinskoj teritoriji. Kako oni navode, rukovodstvo Severnoatlantske alijanse izradilo je plan za sprečavanje potpunog poraza ukrajinskih oružanih snaga. NATO je odlučio da praznine u ukrajinskim redovima popune zapadni „savetnici“.

05.05.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija