• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer

25.07.2023

18:15

"Moja penzija je 300 evra!" Vesna de Vinča pokreće nov biznis, može da zaradi veliku svotu novca

ATAimages

Estrada

"Moja penzija je 300 evra!" Vesna de Vinča pokreće nov biznis, može da zaradi veliku svotu novca

Podeli vest

Vesna je ispričala da planira da se bavi investiranjem.

Vesna de Vinča ispričala je kako ima penziju od 300 evra, kao i da je pored toga osmislila biznis plan koji će joj doneti veliku zaradu na mesečnom nivou.

Vensa je otkrila da se na mestu gde se nalazi kuća njena majke gradi stambena zgrada, a ona će dobiti nekoliko stanova koje planira da izdaje.

Foto: ATAimages

 

- Rešavala sam porodične, ostavinske rasprave. Imam čak i varijantu da se bavim investiranjem. Na tom prostoru gde je kuća moje majke u Budvi, praviće se zgrada. Imaću nekoliko stanova, koje ću izdavati. Pored moje penzije koja je 300 evra, baviću se i investicijama. To mi je biznis plan u budućnosti. Mi u familiji već 28 godina jurimo nulu i naša nula je velika. Dok platimo sve troškove, putovanja, približavamo se uvek nuli. Nekad brže, nekad sporije. To je u stvari život. Život je bogatstvo, naporan je, ali divno ga je živeti - poručuje Vesna.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Vesna de Vinča je otkrila koje je sve egzotične destinacije posetila ove godine. 

- Bila sam na Tasosu i bilo mi je predivno. To je jedno čudesno ostrvo. Nakon toga sam otišla u Budvu, ja sam Budvanka po mami. Ali sa druge strane, mnogo volim Srbiju i Grci nisu bolji zavodnici od naših Srba. Pored svih teških situacija koje smo imali, bolje živimo od većine Evrope. I dalje u sebi imamo osmeh i šalu. Bitno je da se okružimo lepim devojkama, momcima, ljudima. Promena je bitna da bismo ostali mladi, lepi, zdravi - zaključuje Vesna de Vinča.

Podsetimo, Vesna de Vinča više od deceniju i po živi na brodu u Beogradu, pa je postala spremna na sve vremenske prilike.Nedavno je naišla na problem jer se reka Sava podigla do kolena, pa je sve do vrata njene kuće na vodi bilo poplavljeno.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija