• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

26.07.2023

17:30

Popović je pokupio gladnu i žednu, sa dugovima do guše: Procurile tajne najmoćnijeg bračnog para, otkrivena Suzanina prošlost!

Kobra

Estrada

Popović je pokupio gladnu i žednu, sa dugovima do guše: Procurile tajne najmoćnijeg bračnog para, otkrivena Suzanina prošlost!

Podeli vest

Žena Saše Popovića, Suzana Jovanovića pre braka sa čuvenim estradnim magom imala je potpuno drugačiji život i ogromne finansijske probleme.

Suzana Jovanović i Saša Popović dugi niz godina su u skladnom braku. Iako imaju milione, oni svoje naslednike, ćerku Aleksandru i Suzaninog sina iz prvog braka Danijela vaspitavaju da budu skromni i odmereni.

Pored toga Saša i Suzana vode računa da održe romantiku u svom odnosu.

- Ritual kog se pridržavamo i u čemu oboje uživamo je da mu donesem tostirane kifle i kafu u krevet. Tako nam počinje svaki dan. Zaslužio je on zbog svega da ima takav tretman - rekla je svojevremeno Suzana koja je imala velike finansijske probleme dok nije upoznala Sašu.

- Ja sam pre Saleta imala velikih finansijskih problema. Nisam imala tu sreću, kao sada, da mirno spavam, zato što Sale radi za nas, za mene i decu, te o materijalnim stvarima ne moramo da brinemo. Međutim, bilo je perioda pre Saše kada sam imala 20 dinara u džepu i kada mi je frižider bio prazan, nisam imala šta da jedem. Ali sam ipak ostala mentalno jaka i zdrava, ostala sam normalna, uzela sam život u svoje ruke i rešila da to promenim. Bio je neki splav "Pirana". Otpevaću tamo za 50 maraka, ali ću sutra imati da sebi kupim hleb, mleko i nešto najosnovnije. Imaću da napravim neku čorbicu i neki mali, lagani ručak - ispričala je jednom prilikom u emisiji "Pres pretres" Suzana koja je zahvalna što je srela sadašnjeg supruga.

Foto: Novak Đurović

 

 

- A onda je Bog umešao prste u moju sudbinu. Mogu da kažem: Hvala ti Bože što si mi u život poslao Sašu Popovića! Ako, od jedan do sto postoji skala ljudskosti, dobrote, emotivnosti, srčanosti – Sale je hiljadu! Nikada neću zaboraviti kada mi je rekao da je dosta života između Ralje i Beograda, da se smesta iz iznajmljenog stana preselim u njegovu kuću i da Danijela moram da dovedem što pre! Školska godina se bližila kraju, Danijel je završavao četvrti razred osnovne škole… Preselili smo se kod Saleta, a sina sam upisala u školu na Novom Beogradu. Od tada kreće naša bajka koja traje pune 23 godine - ispričala je Suzana koja se nikada nije žalila na život.

Foto: Printscreen You Tube

 

 

- Svaki put kada me je video bila sam nasmejana i dobro raspoložena. Nikad nisam kukala na sav glas, ne radim to ni danas. O svom bolu i svojoj tuzi nikad nisam pričala javno. Zatvorim se u četiri zida, isplačem se i teram dalje. O našoj svadbi se priča i danas. Rođenje naše ćerke Aleksandre je zaokružilo našu priču, krunisalo je. Dvoje dečice, nas dvoje… Lepa porodica, kuću smo sredili, stabilizovali se… Kad čovek vidi koliko mu je porodica stabilna i jaka, koliko je mentalno, fizički i psihički stabilan, sve ide kako treba, ništa nas ne može poljuljati. Najveći uspeh svakoga na svetu je kada mu deca izrastu u normalne ljude - zaključila je Suzana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija