• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer

27.07.2023

07:30

Anastasija spakovala kofere i napustila Srbiju! Umesto Nemanje, društvo joj prave njih dvoje

shutterstock/Informer/ata images

Estrada

Anastasija spakovala kofere i napustila Srbiju! Umesto Nemanje, društvo joj prave njih dvoje

Podeli vest

Anastasija je otišla na Kipar, gde se već nalaze Veljko i Bogdana sa njihovim sinovima.

Naslednica Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, boravila je neko vreme kod svog dečka, Nemanje Gudelja u Sevilji, a nakon toga se vratila u Beograd. Mlada muzička zvezda je sada ponovo spakovala kofere i otputovala, ali bez svog dragog.

 

Naime, Anastasija je posle nekoliko godina otišla na Kipar, a na svom profilu je podelila fotografiju sa plaže gde je uslikala more i mesec. 

Foto: Instagram printscreen/raznatovicanastasija

 

Na Kipru već nekoliko dana borave Veljko i Bogdana Ražnatović koji se redovno oglašavaju na mrežama. Za sada nije poznato da li će im se i Nemanja pridružiti na ovom porodičnom putovanju.

 

Inače, kako je već poznato javnosti, Ceca poseduje luksuznu vilu na Kipru tik uz more. Kuća od 600 kvadrata se nalazi odmah uz obalu mora u Aja Napi, a u dvorištu se nalazi ogromni bazen u kojem uživaju članovi porodice Ražnatović njihovi prijatelji.

Foto: Foto: Informer

 

- Želela sam nešto egzotično, lepo i da bude na samoj obali. Moj prijatelj Fotos mi je doneo fotografije ove moje vile i ja sam znala da je to to. Odmah sam podigla kredit. Da, kuću sam kupila na kredit, koji, normalno, mesečno otplaćujem - kazala je Ceca jednom prilikom u "Amidži šou".

Pevačica koja već godinama odlazi u ovu ostrvsku zemlju jako je zavolela tamošnji ambijent i stekla prijateljstva, a i njena deca su se tamo školovala.

- Imam komšije Irance, Kiprane i Ruse s kojima imam sjajan odnos. To su ostvareni ljudi kojima ništa ne znači moja slava u Srbiji. U Aja Napi je predivno leto, a prija mi i da odem tamo kad u Srbiji zahladni. Dragocen mi je mir koji imam u mojoj drugoj kući - rekla je ranije Ceca

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija