• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.07.2023

12:22

"Jurila me oko bazena sa makazama, hteo sam da se razvedem!" Zbog ove situacije je Mile bio spreman da ostavi Martu

ATAIMAGES

Estrada

"Jurila me oko bazena sa makazama, hteo sam da se razvedem!" Zbog ove situacije je Mile bio spreman da ostavi Martu

Podeli vest

Pevač je ispričao da Marta i on odlično funcionišu, ali da je postojala jedna situacija koja ga je isterala iz takta, zbog čega je hteo da se razvede.

Mile Kitić i njegova supruga Marta Savić godinama uživaju u skladnoj ljubavi. Iako kod njih sve deluje idilično, pevač je otkrio da je u jednom momentu želeo da se razvezde od Marte jer mu je odsekla kosu, što je njega iznerviralo.

Pevač je otkrio da ga je kod Marte pre svega kupila unutrašnja lepota, a da je fizička lepota bila samo bonus. 

- Svi mi muškarci gledamo i fizički izgled žene, to je sasvim prirodno. Ali ona je mene više kupila svojim ponašanjem. Bila je tiha, mirna, staložena. Fino je pričala. Kada krene rečenicu, završi je lepo. Lepa je, svidela mi se i fizički, ali i kao osoba - ispričao je Mile.

Foto: Printscreen/Grandonline

 

Pevač je zatim otkrio kako su se upoznali on i Marta. 

- Bili smo u Nemačkoj. Pevali smo u nekom lokalu zajedno i ja vidim fina devojka. Upoznamo se tu, razmenimo telefone. U to vreme sam još u Sarajevu živeo. I tako je to počelo i traje do danas - rekao je folker.

Marta je uvek podržavala svog supruga i on joj je zahvalan na tome. Mile smatra da je ona zaslužna za njegovu popularnost i uspešnu karijeru. On je u jednom trenutku mislio da napravi pauzu sa pevanjem, ali ga je Marta u tome sprečila.

- Ona me je ubeđivala da nastavim, preoblikovala me je - rekao je Mile.

Foto: Instagram prinscreen

 

Mile je ispričao zatim da je želeo da se razvede od Marte jer mu je skroz skratila kosu, što se njemu u tom momentu nije svidelo. 

- Ja sam imao kompleks zbog frizure, jer kao i svaki muškarac sam počeo da gubim kosu. Imao sam 40 godina, puštao sam je onako sa strane i svaki put to zalizivao, pogotovo kad izađem iz bazena, što je Martu izluđivalo i danima mi je tražila da skratim kosu. Jednom ona uzme makaze i počne da me juri oko bazena, baš je bila uporna. Na kraju ja popustim i kažem joj da skrati samo malo, a ona odsekla sve. Toliko sam bio ljut da sam hteo da se razvedem. Govorio sam "Hoću da se razvedem, gotovo, šta ti mene šišaš?!", ali posle se i meni svidi ta frizura i od tad ja imam ovako kratku kosu - priznao je Mile u emisiji "Iz profila".

Osim toga, Kitić se osvrnuo na to što se prijatelji šale sa njim da se oženio Martom zbog papira.

- Dobili smo dete, a nismo bili venčani, pa se Elena vodila samo na Martu, zato smo i odlučili da se venčamo. Posle su me prijatelji zezali da sam je oženio zbog papira, jer Marta ima nemačko državljastvo. Mi danas imamo takvo poverenje da nemamo nikakvih problema i da ništa ne može da rasturi naš brak - dodao je pevač.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija