• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. M.

27.07.2023

14:40

Ekskluzivno! Vlahović šutnuo italijansku misicu! Fudbaler ponovo ljubi ovu devojku! (FOTO)

instagram printskrin,

Estrada

Ekskluzivno! Vlahović šutnuo italijansku misicu! Fudbaler ponovo ljubi ovu devojku! (FOTO)

Podeli vest

Dušan je Karolinu Stramare ostavio pre par nedelja jer nije mogao da podnese pritisak javnosti.

Dušan Vlahović se vratio bivšoj devojci Vanji Bogdanović! Srpski reprezentativac je šutnuo bivšu mis Italije, a danas voditeljku i reporterku Karolinu Stramare, zbog atraktivne brinete s kojom se zabavljao pre pet godina, saznaje Informer!

Foto: Instagram printscreen/vlahovicdusan

Vanja i Dušan

Zvezda Juventusa je svoju bivšu-sadašnju devojku Vanju sreo sasvim slučajno na Ibici, a njihov susret, kako nam je izvor rekao, bio je sudbinski. Pre nego što je otputovao s prijateljima na odmor, prekinuo je vezu s italijanskom manekenkom i voditeljkom.

- Dušan je pre par nedelja ostavio Karolinu Stramare zbog pritiska javnosti. Smetalo mu je što se mediji bave njegovom vezom u tolikoj meri, pa je poželeo da opet bude sam. Ali to nije dugo potrajalo. Čim je došao na Ibicu, video je Vanju, s kojom se zabavljao pre pet godina, a koju poznaje čitav život, i ponovo osetio leptiriće u stomaku - kaže naš izvor.

Foto: Instagram printscreen/carolinastramare_

Karolina Stramare

Kako nam je još objasnio, atraktivna Beograđanka i proslavljeni fudbaler poznaju se čitavog života, najpre su se družili, a onda se izrodila ljubav.

- Vanja je upoznala Dušana kada nije bio ni poznat ni bogat... Družili su se, izlazili, roditelji su im kućni prijatelji. Iz velikog drugarstva izrodile su se i emocije i pre pet godina su uplovili u vezu. Nažalost, ona nije dugo potrajala jer su oboje bili mladi, neiskusni i željni provoda. Razišli su se i nastavili da se druže. Prošle godine su imali još jedan pokušaj veze, ali se ona opet završila neslavno. Nakon nekoliko dana su se razišli, a Dušan je otputovao za Italiju. Tada su prestali da se čuju, otpratili su se i sa društvenih mreža, ali ih je sudbina ove godine opet spojila na Ibici - ispričao je dobro obavešteni izvor za Informer.

Foto: Instagram printscreen/vanjabogdanovic

Vanja Bogdanović

- Dušan je bio na odmoru na Mikonosu, a onda je sa društvom produžio na Ibicu. Iznajmili su jahtu, na koju su "privodili" mnoge lepotice. Pred kraj odmora, Dušan je na plaži video Vanju, koja je bila sa svojim društvom. Oduševljen i zaprepašćen što je vidi, pozvao ju je da se sa svojim društvom pridruži njegovom. Izašli su u noćni klub i iste večeri je pao poljubac. Do kraja letovanja se nisu razdvojili, a kada su se vratili u Beograd, nastavili su vezu. On je trenutno sa svojim klubom u Americi, ali s Vanjom održava kontakt putem video-poziva, poruka...

Foto: Instagram printscreen

Vanja

Kako saznajemo, Vlahovićevi roditelji su oduševljeni što su se Vanja i Dušan pomirili i nadaju se da će ovoga puta njihova ljubav pobediti sve izazove.

- Dušanova majka bi volela da joj Vanja bude snajka jer je obrazovana, lepa i bila je uz njenog sina pre nego što je postao milioner.
 

Vlahović bio
i sa Elenom Kitić

Dušana Vlahovića su na početku karijere povezivali sa mnogim lepim i poznatim cicama. Pre svih sa ćerkom Mileta Kitića, Elenom Kitić. Kratkotrajnu romansu su skrivali od javnosti. Pored nje, dovođen je u vezu i sa Marijasole Polio, glumicom i influenserkom...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ratni heroji podržavaju povratak vojnog roka
Politika

Ratni heroji podržavaju povratak vojnog roka

Jedan od legendarnih komandanata herojske 549. motorizovane pešadijske brigade, čije je sedište bilo u Prizrenu i heroj odbrane Bitke na Paštriku 1999. godine, brigadni general u penziji Stojan Konjikovac, pozdravio je odluku najviših državnih organa o vraćanju obaveze služenja vojnog roka u trajanju od 75 dana.

14.09.2024

17:35

Gradonačelnik Stevan Bakić posetio decu sa Kosova i Metohije koja su i ove godine gosti  Subotice
Politika

Gradonačelnik Stevan Bakić posetio decu sa Kosova i Metohije koja su i ove godine gosti  Subotice

Tradicionalna akcija „Deci Kosmeta sa osmehom, zajedno u školskim klupama’ koju već 17 godina organizuju humanitarna organizacija „Dečja radost“ Gnjilane u saradnji sa subotičkim osnovnim školama „Sonja Marinković“, „Jovan Jovanović Zmaj“, „Jovan Mikić“ i „Ivan Goran Kovačić“, „dovela" je i ove godine na sever Srbije decu iz Kosovskog Pomoravlja, tačnije iz opština Gnjilane, Kosovska Vitina, Kosovska Kamenica, opštine Srbica (selo Banje) i opština Obilić (selo Babin Most). Dolazak dece u Suboticu pomogao je Grad Subotica.

14.09.2024

15:33

Jevtić pružio podršku Vučiću: Najavljene mere pravi odgovor na Kurtijev teror nad Srbima na KiM
Politika

Jevtić pružio podršku Vučiću: Najavljene mere pravi odgovor na Kurtijev teror nad Srbima na KiM

U vremenima izazova, u situaciji kada se srpski narod nalazi na udaru etno-nacionalizma Aljbina Kurtija koji sprovodi institucionalno nasilje nad srpskim narodom, država Srbija na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem još jednom pokazuje da mudrom i odgovornom politikom čini sve da srpski narod zaštiti na način koji je u ovom trenutku najefikasniji u smislu mera protiv svega onoga što Kurti radi Srbima na Kosmetu, izjavio je danas gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić.

14.09.2024

15:15

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!
Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!

U okviru akcije preventivnih pregleda koji se svakog vikenda održavaju u većini zdravstvenih ustanova u Srbiji, u Čačku će u nedelju primati pacijente lekari Opšte bolnice i Doma zdravlja.

13.09.2024

15:45