• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

28.07.2023

21:00

(FOTO) Cecin bivši napravio novi korak u vezi s Jovanom, svi očekuju venčanje! Upoznao ju je s najvažnijom osobom

shutterstock/e-stock/informer

Estrada

(FOTO) Cecin bivši napravio novi korak u vezi s Jovanom, svi očekuju venčanje! Upoznao ju je s najvažnijom osobom

Podeli vest

Bogdan Srejović upoznao je ćerku Iskru sa devojkom Jovanom Ljubisavljević, a fotku susreta objavio je na društvenim mrežama.

Bogdana Srejovića domaća javnost upoznala je zahvaljujući vezi za pevačicom Cecom Ražnatović, a nakon kraha ljubavi, ugostitelj je uplovio u vezu sa nekadašnjom učesnicom "Zadruge" Jovanom Ljubisavljević.

O njihovoj romansi naširoko se piše, pa se u medijima može pročitati da su otpočeli zajednički život, a bilo je spekulacija i o braku. S tim u vezi, ovaj par je sada načinio još jedan ozbiljan korak, pa je Srejović upoznao Ljubisavljevićevu sa ćerkom iz prvog braka. 

Foto: printscreen instagram

Jovana Ljubisavljević, Iskra Srejović

Na fotografiji koju je objavio na svom Instagram profilu, imamo priliku da vidimo misicu sa malenom Iskrom, kako usred prestonice, na Trgu republike uživaju u sladoledu.

Obe nasmejane, čini se, dobro su se zabavljale, a Bogdan je uz fotku ostavio i zaljubljene emotikone. 

Foto: instagram/ljubisavljeviceva

Bogdan Srejović, Jovana Ljubisavljević

Prisetimo se, Iskru je Bogdan Srejović dobio u braku sa sadašnjom devojkom Saše Kovačevića, Zoranom. Kako je ranije isticao, ostali su u odličnim odnosima, a devojčica nimalo ne trpi što su joj se otac i majka razveli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija