• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand Online/Informer.rs

29.07.2023

11:41

"Najtužnija svadba ikada, ispred sale odzvanjali jauci", poznata pevačica progovorila o proslavi koju je prekinula strašna tragedija

Instagram prntscreen/mimabazalac

Estrada

"Najtužnija svadba ikada, ispred sale odzvanjali jauci", poznata pevačica progovorila o proslavi koju je prekinula strašna tragedija

Podeli vest

Pevačica koja se takmičila u emisiji "Nikad nije kasno", Mirjana Mima Bažalac sada je ispričala detalje sa svadbe na kojoj je nedavno pevala, a koju je prekinula strašna tragedija. Kako je Mima otkrila, pevala je na slavlju, a onda su i mladenci i njihova rodbina iste večeri zavijeni u crno.

Kako je Mima ispričala, tragedija se dogodila prošle godine u Priboju, a svedok nesrećnog dana bila je Grandova pevačica Mirjana Bažalac koja od šoka dugo nije mogla da dođe k sebi.

 

 

- Prvi put u životu sam doživela da se veselje prekine, a pevam ravno 30 godina! - započela je priču Mima za Grand i opisala šta se dešavalo neposredno pred tragediju.

- U početku je sve delovalo normalno, svadba kao svadba. Mladenci divni, a ni narod nije sedao, svi su igrali sve vreme. Radno vreme muzičara je bilo do ponoći i sve je išlo kako treba. Prošla je torta, vatromet i ostalo je još malo da se svira i veseli… Ali negde sat vremena pred kraj otišla sam do toaleta, a kad se vratila zatekao me je jeziv prizor.

Pevačica priznaje da joj tada ništa nije bilo jasno i da je sve vreme pokušavala da shvati šta se dešava. Skoro sve zvanice su izletele iz sale, a ono malo što je ostalo bilo je u šoku i u suzama.

Foto: Instagram prntscreen/mimabazalac

 

 

- Na metar od mene stajala je starija gospođa koja mi je pre toga naručila pesmu i kaže mi kroz suze "Ipak mi nećete pevati Zlatiborske zore“. Ništa nisam shvatila, čak nisam čula ni da muzika više ne svira. Uhvatila sam je za ruku i rekla joj:"Verujem da žurite, ali evo, ići će pesma odmah“, na šta mi je odgovorila: "Neće dušo, nema više ni muzike, ni veselja. Barjaktar nam je poginuo na 500 metara odavde"- ispričala je pevačica i dodala da za tri decenije muzičke karijere i mnogobrojnih svadbi veći šok i tugu nije doživela.

- Samo sam sela na neki kanabe koji je bio tu u holu, oduzeta. Nikada ovo nisam doživela u životu, stvarno je bilo jezivo - istakla je i prisetila se trenutka kada je ušla u salu u kojoj se pre toga slavilo. 

Foto: YouTube prntscreen/Grand magazin

 

 

- Nije bilo nikog osim muzičara, samo muk i tišina, poneki uzdisaj konobara i jauci ispred sale. Strašno, dečko je bio ’94. godište, život je bio ispred njega. Stvarno velika tuga - rekla je u neverici.

Ni posle deset meseci od tragedije Mima ne može da zaboravi scenu u sali i ispred nje. A za sve krivi alkohol.

Ono što joj posebno smeta jeste omladina koja nakon konzumiranja alkohola sedne u auto i vozi.

- Mislim da je rešenje prosto i jednostavno. Ili taksi ili pojačana kontrola policije. Nema milion sala za proslave, zna se gde su veselja i policija bi morala da ima patrole na 50 metara sa obe strane i to je to. Ko nije u stanju da vozi, isključe ga i bar neki život bude spašen. A ovako eto…tuga - zaključila je Mima za Grand.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!
Politika

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!

Ministarka pravde Maja Popović istakla je danas da će nastaviti sa jačanjem vladavine prava i povećanjem efikasnosti pravosuđa kako bi građani mogli da zaštite svoja prava u sudskim postupcima u razumnom roku.

30.04.2024

15:42

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!
Politika

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović u obraćanju na sednici Saveta bezbednosti UN izneti istinu i činjenice koje ne žele da čuju samo oni koji ruše dejtonsku BiH.

30.04.2024

15:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija