• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer. rs

29.07.2023

12:31

"Devojka je htela da me poljubi na nastupu i gađala me čizmom" Sloba Radanović otvorio dušu pa priznao za koji greh se kaje!

Informer

Estrada

"Devojka je htela da me poljubi na nastupu i gađala me čizmom" Sloba Radanović otvorio dušu pa priznao za koji greh se kaje!

Podeli vest

Folk pevač celo leto provodi radno na Crnogorskom primorju, a sada je rešio i da otkrije šta mu se sve dešavalo na nastupima.

Sloba Radanović priznaje da će leto provesti radno, ali ipak stiže i u teretanu i na plažu. On je trenutno u Crnoj Gori bez supruge Jelene Radanović koja je ostala u Beogradu sa decom. 

- Nemam slobodnih termina baš sam bukiran. Svaki dan nastupam, ali stignem i da se okupam i da odem u teretanu. Redovno treniram, ne radim to samo zbog izgleda već zato što mi prija.

Foto: E-stock

 

Jedan od najtraženijih pevača istakao je da je na nastupu doživeo da ga devojka pogodi čizmom.

- Nije bilo flaša ili čaša, ali u Kotoru su me gađali čizmom. Devojka je htela da me poljubi u usta na nastupu, a ja sam se izmakao. Ona je izula svoju čizmu i gađala me. 

Sloba se dotakao i svojih kolega koji pune klubove po Crnogorskom primorju, a onda i bivše supruge Kije Kockar.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Super su mi pesme mojih koleginica. Drago mi je kada vidim da su im nastupi krcati, meni je srce puno. Daju sve od sebe, ne pevaju na plejbek, ne skidaju se... Danas mi je drug pokazivao neke snimke gde se kolege polivaju na bini, zgranuo sam se - kaže pevač i priznaje da se kaje što je varao bivšu suprugu: 

- Oni se uvek dodaknu toga da ja morališem, a prevario sam ženu. Pa dobro, nije to baš tako kako oni predstavljaju. Uvek gledaju da nekako njihov greh izgleda manje u odnosu na to moje, a ja sam se za svoje grehove pokajao. Iz korena sam se promenio i možda je to jedini moj greh koji sam imao u životu - rekao je Radanović za emisiju "Ekskluzivno" i dotakao se negativnih komentara koje dobija na društvenim mrežama:

- Ne dotiču me negativni komentari, ljudi koji pišu loše o meni ne mogu da me iznerviraju i da utiču na moje raspoloženje. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija