• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.07.2023

13:47

Devojka Bake Praseta urlala na decu u Novom Sadu! Anja se oglasila: "Divite se mom autu izdaleka!"

Instagram/printscreen

Estrada

Devojka Bake Praseta urlala na decu u Novom Sadu! Anja se oglasila: "Divite se mom autu izdaleka!"

Podeli vest

Devojka jutjubera Bake Praseta, Anja Blagojević poznatija kao Anja Bla, pazarila je novi automobil zbog čega su se deca okupila oko njega na ulici, ali je nju to razbesnelo

Anja je, naime, kupila je "BMW-a", a kada je došla u Novi Sad deca su se okupila oko njenog automobila kako bi ga fotografisala. Ovo je influenserku razbesnelo, pa je odlučila da se obrati javnosti:

 

 

- Možda će vam zvučati čudno, ali ja stvarno nisam željna ovakve pažnje i zamolila bih sve da mi ne prilaze na ulici, bar ne na ovakav način. Znam da će biti dosta vas koji će reći da sam sama birala da budem javna ličnost, ali ovo je prevršilo svaku meru - napisala je Anja i dodala:

Foto: Instagram prntscreen/anjablaa

 

 

- Divite se autu izdaleka, a ne da ja mislim da li ću pregaziti neko ludo dete što trči po ulici. Prvi i poslednji put da sam bila fina prema vama kada se ovako ponašate, a nadam se da će neko od roditelja iz Novog Sada prepoznati svoje dete - napisala je Anja.

 

 

Na društvenim mrežama pojavio se i snimak na kojem se vidi kako Anja ulazi u auto i viče na decu: "Ne diraj staklo" - ubrzo je osvanuo na društvenim mrežama, zbog čega je Anja sada reagovala na Instagramu i poručila: "Ne prilazite mi".

Foto: Instagram prntscreen/anjablaa

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija