• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.07.2023

13:40

Barbi estrada: Ovako bi Zorica Marković, Viki i Sneki izgledale da su popularne lutke

Miloš Rafailović

Estrada

Barbi estrada: Ovako bi Zorica Marković, Viki i Sneki izgledale da su popularne lutke

Podeli vest

U celom svetu vlada opšta pomama za Barbi lutkama nakon premijere istoimenog filma, a sada su se u liku popularne lutke našle i zvezde naše estradne scene

Davno pre nego što je najavljen novi film o poznatoj lutki Barbi, Lepa Brena je prva imala sopstvenu verziju ove lutke sa svojim likom koja je brzo našla put do srca njenih tadašnjih obožavalaca, prodajući se u rekordnom roku.

Foto: Informer

 

 

Sada, s obzirom da je novi film o slavnoj Barbi, gde je glavnu ulogu tumači Margo Robi, prikazan u svim bioskopima, trend zgodnih lutki devojaka se proširio i na našu estradu. Na Instagramu su osvanule slike poznatih folk diva u ulozi barbika.

Foto: Promo

I ona je dobila svoju Barbi verziju

Osim barbi lutaka sa likom Zorice Marković i Vesne Zmijanac, pratioci ove Instagram stranice mogli su da vide i barbike sa likom Viki Miljković, Snežane Đurišić, Mire Škorić, Lepe Lukić, Ane Bekute... Kako je krenulo, barbi lutka dobiće svoju baka verziju...

Sudeći po komentarima pratilaca, najviše glasova dobile su barbike s likom Sneki i Lepe Brene. Koja se vama najviše dopada?!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija