• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

31.07.2023

18:15

Zdravko Čolić jedini pevao na dan žalosti, a sada je konačno priznao! Pevačev odgovor šokirao javnost

ATAIMAGES

Estrada

Zdravko Čolić jedini pevao na dan žalosti, a sada je konačno priznao! Pevačev odgovor šokirao javnost

Podeli vest

Pevač Zdravko Čolić progovorio je na temu koncerta koji je održao za vreme dana žalosti u Srbiji, početkom maja ove godine.

Zdravko Čolić nastupao je sinoć u Budvi, a neposredno pred izlazak na scenu razgovarao je sa okupljenim medijima. Između ostalog, pevač je konačno, posle više meseci spekulacija, prokomentarisao činjenicu da je jedini od domaćih izvođača pevao na dan žalosti početkom maja ove godine. 

Foto: ATAIMAGES

Zdravko Čolić

Naime, usled stravičnog masakra koji se dogodio u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", u Srbiji su proglašeni dani žalosti, kada su iz pijeteta svi pevači otkazali koncerte van naše zemlje. Jedan od onih koji je tada imao zakazan nastup bio je i Zdravko, ali je on, za razliku od svojih kolega, isti održao. Ovaj potez naišao je na podeljene reakcije, ali i osudu javnosti.

Foto: Prinskrin

Zdravko Čolić

- To je zaista bilo nemoguće otkazati, jako mi je žao zbog toga, ali je to došlo kao naknadna informacija, u pet do dvanaest, bukvalno je bilo nemoguće otkazati. Jako mi je žao zbog toga - kazao je Čolić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija