• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.08.2023

10:04

Ipak je nešto završio? Elena i Jugoslav ispisali sina iz škole, a sad tvrde da je upisao fakultet

Društvene mreže

Estrada

Ipak je nešto završio? Elena i Jugoslav ispisali sina iz škole, a sad tvrde da je upisao fakultet

Podeli vest

Elena Karaman i Jugoslav Karić iz braka, koji su okončali pre nekoliko godina, imaju sina Simona za kojeg su sada obelodanili da je upisao fakultet za režiju, a pre nekoliko godina su ga ispisali iz škole.

Elena je pre pet godina ispisala sina Simona iz škole i odlučila da ga obrazuje u kućnim uslovima. 

- Školovanje u kućnim uslovima najbolja je odluka koju sam ikada donela. Umesto da sedimo satima za stolom, naša učionica je svuda. U štali, šumi, uz vatru domorodačkih plemena i na čarobnim mestima širom sveta - napisala je Elena.

Foto: Instagram prntscreen/elenakaraman.essenceofliving

Elena sa sinovima Matijom, Simonom i Lukom

Usledili su različiti komentari, i podeljena mišljenja.

Dok su je neki podržavali, drugi su joj poručili da ne razumeju njenu odluku, te da dete iz mnogo razloga treba da ide u školu.

Međutim, Elena je imala odgovor.

- Kao što vidite na njegovom licu... Zar nije očigledno? Ima li ičeg boljeg od biti divlji i slobodan i odrastao na način da budeš to što zaista jesi, a ne to što bi drugi želeli da budeš? Za mene bi bilo mnogo lakše da ga stavim u školu i da se ne opterećujem time da li uči i kako će se to odraziti na njega. Pričam o savesnom roditeljstvu. Ovo je naš način i totalno razumem da svi imamo različite percepcije, i to je savršeno u redu - poručila je Elena.

Ipak, Elena i Jugoslav su pre par godina ipak odlučili da sina upišu u privatnu školu da bi ada objavili da je momak odlučio da upiše filmsku režiju:

Foto: Instagram prntscreen/elenakaraman.essence

Elena sa sinovima Matijom, Simonom i Lukom

 

- Moja ljubav, budući reditelj. Završili smo školu, upisali režiju. Kad kažem "mi", zapravo mislim on. Svojatam malo njegovu genijalnost - napisali su Elena i Jugoslav. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15