• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.08.2023

10:54

Skandal na primorju! Popularni reper udarao devojku patikom u glavu na nastupu

Printscreen You Tube/Tik Tok

Estrada

Skandal na primorju! Popularni reper udarao devojku patikom u glavu na nastupu

Podeli vest

Popularni reperi i tiktokeri Desingerica kojem je pravo ime Dragomir Despić i njegov partner u grupi Pljugica, odnosno Luka Bijelović nedavno su nastupili na primorju, a sve su šokirali ponašanjem. Naime, u jendom trenutku desingerica je devojku iz publike udarao patikom u glavu.

 Desigerica je u jednom trenutku nastupa dao mikrofon devojci iz publike, koja je pevala uz muziku, a on je izuo svoju patiku i sa njom je blago udarao po glavi i licu.

Na društvenim mrežama krenuli su da se šire snimci sa nastupa, a ljudi su izrazili svoj šok i nevericu, a mnogi su se i zgrozili scenama, a neki su se pita li "da li može gore od ovoga?".

Da podsetimo, ovo nije jedini incident koji se desio na pomenutom nastupu. Desingerica (Dragomir Despić) i Pljugica (Luka Bijelović) bili su u centru medijske i pažnje zbog simuliranja odnosa na bini, pokazivanja srednjeg prsta, što je razbesnelo korisnike TikTok-a.

Foto: TikTok prntscreen

 

- U kom trenutku se naše primorje pretvorilo u ovu katastrofu?! Ovo nam deca sluša i u ovome nam omladina uživa? Fuj! - napisala je ona vidno izrevoltirana, a snimak se širi na društvenoj mreži Tiktok.

Foto: TikTok prntscreen

 

Srpski influenser i pevač, Dragomir Despić, poznat po kontraverznom ponašanju, izazvao je veliku pažnju javnosti nakon što se na tik toku pojavio isečak iz jedne emisije u kojoj je gostovao. Naime, u delu emisije gde je pričao o porodičnim odnosima, naveo je kako su pranje sudova, kao i presvlačenje deteta, ženska stvar. Međutim, najveću pažnju i bes korisnika, izazvao je deo gostovanja u kojem govori kako muškarac, ponekad mora da "vaspita i ženu i dete".

- Ono, pranje sudova, presvlačenje deteta, to sve žena radi, brate. normalno, žensko je, je**m mu mater, ne mogu ja da čistim bebu i ta sr**a. Ja sam tu da je volim. Ne mogu. Ja sam tu da volim i da, bajo njoj priuštim sve što treba da ima i više od toga, ako treba. I da je vaspitaš ako treba, normalno - šokirao je.

Tada ga je prekinuo voditelj, pitajući da li misli na dete ili na ženu.

- Čekaj, čekaj, dete ili ženu? - glasilo je pitnaje.

Tu je kratko odgovorio da misli na oboje.

- I dete i ženu, bajo - rekao je on, nakon čega je snimak sa tik toka završen.

Ispod snimka korisnici Tik toka su izrazili svoje negodovanje ovim stavom Despića.

"Žene i čupaju obrve, to možeš", "No comment, a znao si da ga napraviš! Pi", "Tuga", "Današnji mamini sinovi", "Novi Edrju Tejt", "On da vaspita", samo su bili neki od komentara u kojima su korisnici izrazili svoj bes ovakvim stavom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija