• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.08.2023

12:48

Anastasija Ražnatović se oglasila nakon tragedije: Pevačica prošla kroz pakao, a ova fotografija dokazuje ko joj je bio najveći oslonac

Instagram

Estrada

Anastasija Ražnatović se oglasila nakon tragedije: Pevačica prošla kroz pakao, a ova fotografija dokazuje ko joj je bio najveći oslonac

Podeli vest

Unatoč svim teškoćama, Anastasija Ražnatović, pevačica i ćerka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, nastojala je zadržati pozitivan i vedar stav

Nedavno je prošla kroz jako bolan period, gde je u petom mesecu izgubila bebu. Zbog toga je privremeno deaktivirala svoj Instagram nalog i povukla se iz javnosti.

Nakon nekoliko nedelja, vratila se na Instagram i odlučila je da otputuje sa svojim verenikom Nemanjom Gudeljem.

Foto: printscreen instagram

 

Bez obzira na sve nedaće, Anastasija Ražnatović je nastojala da zadrži pozitivan i vedar duh, a nedavno je podelila fotografiju koja je privukla pažnju mnogih.

Na slici se prikazuje devojka koja se moli i suze teku niz njeno lice, dok je sa druge strane prikazan Bog, koji je drži za ruke. Pored slike se nalazi i inspirativna poruka.

- Bitke se dobijaju na ovaj način - stoji u njenoj objavi, a mnogi su odmah ovo protumačili kao način na koji Anastasija prevazivali težak period.

Foto: printscreen/Instagram

 

Podsetimo, fudbaler Nemanja Gudelj zaprosio je pre mesec dana Anastasiju Ražnatović, a snimak prosidbe objavili su na društvenim mrežama.

Emotivni čin dogodio se na Ibici, a Nemanja se potrudio oko svakog detalja.

Prvo su večerali, a zatim je počeo performans sa plesačima i živom muzikom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)
Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)

Na lokalnim izborima u Jagodini ubedljivu pobedu odnela je lista “Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić – SPS” sa 56,98% glasova, druga je lista “Aleksandar Vučić – Jagodina sutra” 25,47 %, treća “Maja Radojičić – Jagodina zaslužuje bolje” sa 6,49 % i četvrta “Mi snaga naroda – prof dr Branimir Nestorović” sa 4,07%, dok ostale dve liste nisu prešle cenzus. “

03.06.2024

12:17

Vesti

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini
Politika

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini

Delegacija Narodne skupštine Srbije doputovala je danas u Peking, gde će učestovati na Četvrtom sastanku Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa (SK SKNK), jednog od najvažnijih organa vlasti u Narodnoj Republici Kini.

03.06.2024

11:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Hit scena! Posvađao se sa devojkom pa predao meč!
Tenis

Hit scena! Posvađao se sa devojkom pa predao meč!

Australijski teniser Bernard Tomić (31) predao je meč Japancu Juti Šimicuu na turniru Litl Rok open u Arkanzasu pri vođstvu protivnika 1:0 u setovima. Ono što je obeležilo ovaj meč jeste zanimljiva scena koja je viđena, kada je Tomić ušao u raspravu sa svojom devojkom Keli Hanom!

03.06.2024

12:44

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija