• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Dina Sajeh

03.08.2023

18:25

"Ana nije u stanju da održi koncert!" Saša Mirković za Informer otkriva: Napustio ju je bend, a ja joj želim da se izleči!

Miloš Rafailović

Estrada

"Ana nije u stanju da održi koncert!" Saša Mirković za Informer otkriva: Napustio ju je bend, a ja joj želim da se izleči!

Podeli vest

Estradni menadžer Saša Mirković, koji je trebalo da organizuje koncert pevačice Ane Nikolić, rekao je da su karte povučene iz prodaje jer ne postoje uslovi da se zakazani spektakl u Areni održi.

Foto: ATAIMAGES

 

- Ana nije u stanju da održi koncert. Generalno nije u mogućnosti, bend takođe nema. Koncert nije definitivno otkazan, ali jeste zaustavljena prodaja karata. Prosto, ne postoje tehnički uslovi i to pre svega od strane izvođača - rekao je Mirković.

Saša je otkrio da je pevačica imala problem da održi i manje nastupe, kao i da bend koji treba da je prati više ne postoji.

Foto: ATA Images

 

- Ana ni prethodne nastupe nije bila u stanju da iznese dobro, svaki njen nastup je bio problematičan. Bio sam voljan, ali ona nažalost nije u mogućnosti. Ne želim nikoga ko kupi kartu da prevarim. Do sada nije urađena nijedna proba, niti postoji njen bend. Članovi benda su je napustili, otišli su da rade sa drugim izvođačima - rekao je on i dodao da još uvek nije doneo konačnu odluku da otkaže koncert:

- Nije definitivno, ostavljen je prostor, ako ipak bude smogla snage.

Foto: Instagram/printscreen

 

Mirković kaže da nedavni konflikt između njega i Nikolićeve nema nikakve veze sa povlačenjem karata iz prodaje:

- Nije svađa doprinela ovakvoj odluci. Nije ni bilo svađe što se mene tiče, nisam joj ništa ružno rekao. Želim joj svu sreću u životu, a pre svega joj želim da se izleči.

Podsetimo, Ana i Saša su pre mesec dana započeli žestok medijski rat kada je pevačica javno optužila Mirkovića da joj je ukrao šifru od Instagram naloga i nazvala ga "nečovekom". On se zatim oglasio i istakao da je od nje tražio da ide na lečenje, što ona nije ispoštovala. Mirković je pored toga rekao da je pevačicu izdržavao šest meseci i maksimalno se zalagao za njenu karijeru.

Nakon toga objavio je video koji je izazvao veliku buru u javnosti, a na kojem se jasno vidi da Ana ima kratere na licu. Vrlo brzo je počelo da se spekuliše o tome da Nikolićeva koristi nedozvoljene supstance, što je ona oštro demantovala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija