• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.08.2023

07:24

Piksi provozao Jovanu i Željka gliserom, svi golišavi! A sa njima i ćerka milionera

ATA Images

Estrada

Piksi provozao Jovanu i Željka gliserom, svi golišavi! A sa njima i ćerka milionera

Podeli vest

Poznati parovi među kojima su voditeljka Jovana Joksimović i njen suprug, kantautor Željko Joksimović, kao i selektor fudblaske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi i njegova lepša polovina Snežana, redovno letuju zajedno, a sada su objavili fotografiju na kojoj su pokazali kako se opuštaju.

Piksi je svoje prijatelje, među kojima su i ćerka biznismena Miroslava Miškovića, Ivana i njen suprug Goran Karić, pozvao na gliser kojim ih je provozao.

Foto: Instagram prntscreen/ivanadelta

 

 

Vesela ekipa celo leto uživa na Jadranu, a sada su pokazali i kako se provode.

Ivana Mišković, koja je obajvila ovu fotografiju na kojoj su njen suprug Goran, Jovana, Željko, Snežana, Piksi, kao i voditeljka Branka Nevistić i njen muž,  u opisu je napisala: "Reset" te je jasno da im je letovanje u ovom sastavu ventil nakon naporne sezone. 

Supružnici su uspeli da pronađu malo vremena za sebe, te uživali u predivnom morskom ambijentu, obilazili tamnošnje restorane, opuštali se na plaži i u potpunosti uživali posvećeni jedno drugom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija