• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer T. M.

08.08.2023

06:20

Dara proziva koleginice: "U tangama idem na plažu, a ne na nastupe kao neke"

printscreen

Estrada

Dara proziva koleginice: "U tangama idem na plažu, a ne na nastupe kao neke"

Podeli vest

Pevačica komentarisala svoje koleginice koje pevaju u negližeu i otkrila zbog čega ona ne želi da nastupa tako.

Dara Bubamara kaže da samo na plaži nosi tanga kopaći, a ne na nastupima kao neke njene koleginice. Pevačica je u intervjuu otkrila i recept za opstanak na estradi, preko 30 godina.
Tvoje koleginice pevaju u tangama. Zašto se i ti tako ne oblačiš?

 - Zašto da pevam u tangama?! Tako idem na plažu i to samo u inostranstvo, a ne na nastupe kao neke moje "koleginice". Pevačica sam, imam toliko hitova, glas i energiju ne treba mi to. Pa i ovaj dekolte je previše, zamisli da obučem još i tange?! Imala bih tri meseca uzastopne nastupe u  Crnoj Gori, i to svaki dan pred oko 50 000 ljudi! 

Foto: Instagram

Dara samo na moru nosi tanga kupaći

Kažu da si traženija nego ikad?
- Nikad mi se nije desilo za 30 godina karijere da me toliko traže! Gazde klubova me mole da otkažem druge nastupe, pa da pevam kod njih. Dva dana sam u Crnoj Gori, pa idem dva dana u Hrvatsku, pa u Bosnu, a onda opet u Crnu Goru... Ni sama ne znam koliko dana pevam bez pauze. Krajem meseca odoh na odmor i ništa me ne zanima. 

Foto: Instagram

Dara samo na moru nosi tanga kupaći

Odakle ti snaga?
 Imam konjsku snagu i zato opstajem godinama. Imaš neke pevače koji nemaju ni snage ni volje, a kratko su na estradi, pa se često zapitam koliko sam ih do sada ispratila. Budu ekstra popularni i uzimaju odlične honorare, ali posle tri godine nestanu.  
 Neke tvoje koleginice se žale da nemaju posla jer ih druge sabotiraju?
- Što mene niko nije blokirao ili sabotirao? Ceca, Aleksandra Prijović i ja radimo pun gas. 

Foto: Instagram

 

Ljubomorni su na 
moj odnos s Cecom

Mnogi su ljubomorni što si stalno sa Cecom?
 - Ljubomorni su jer smo mi dve uspešne žene koje se slažu, druže i poštuju. Moj prvi veliki javni nastup bio je kod nje na Tašmajdanu, nikad joj to neću zaboraviti. Ona je predivna osoba, nađemo se na ručku pa ostanemo i na večeri. Kod nas su najveće zvezde Ceca, Brena, Čola i svi oni su normalni i prirodni - kaže Dara za emisiju "Ekskluzivno".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija