• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.08.2023

13:43

"Ceca me inspirisala da napišem knjigu o njoj!" Simonida otkrila kako je pevačica reagovala kada je čula njenu želju (VIDEO)

Miloš Rafailović/Ataimages

Estrada

"Ceca me inspirisala da napišem knjigu o njoj!" Simonida otkrila kako je pevačica reagovala kada je čula njenu želju (VIDEO)

Podeli vest

Simonida je otkrila da se Ceci svidela ta ideja, ali da misli da još uvek nije vreme za objavljivanje knjige.

Novinarka i književnica Simonida Milojković bila je današnji gost u Jutarnjem programu na Informer televiziji.

Simonida je tom prilikom ispričala da je provela godinu dana sa ljudima koji su bili u raznim satanističkim sektama, kako bi prikupila sav materijal za svoju knjigu. 

Foto: Zoran Sinko

 

- Strašni su to udari psihički. Najviše volim da radim sa mladim ljudima jer oni imaju poverenja u mene pošto znaju da ih ne osuđujem zbog svega što su uradili. Za knjigu sam istraživala godinu dana i čak sam upoznala ljude koji su bili u raznim satanističkim sektama koje su ima nalagale svašta da rade. Neki od njih su sebi nanosili povrede, drugi su na primer pokušali porodično ubistvo, pili krv partnera i još mnogo loših stvari. Posle takvih razgovora budem bolesna tri dana - rekla je ona. 

Spisateljica je otkrila da joj je jedna od najvećih želja ta da napiše knjigu koja govori o životu Svetlane Cece Ražnatović. 

Foto: Zoran Sinko

 

- Ceca me je inspirisala da napišem knjigu o njoj, o svim usponima i padovima koji su je zadesili. Prvo to što se sa 20 godina zaljubila u tako opasnog baju, zbog čega je kasnije ispaštala. Želela sam da pišem o oscilacijama koje je imala u karijeri, u jednom momentu peva u Areni, u drugom momentu sedi u zatvoru. Mislila sam o tome da pišem knjigu i uradim scenario za seriju i pričala sam sa njom, dopala joj se ideja. Međutim, jednog dana, te 2014. godine me je pozvala i rekla da za sada pauziramo pisanje knjige jer još uvek nije vreme i da, kada bude spremna, sve će ispričati - istakla je Simonida. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija