• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.08.2023

09:32

"Opet bih se udala za Vidoja, ali bih tražila ugovor!" Nikolina priznala kakvu je grešku napravila u odnosu sa pokojnim mužem

Informer

Estrada

"Opet bih se udala za Vidoja, ali bih tražila ugovor!" Nikolina priznala kakvu je grešku napravila u odnosu sa pokojnim mužem

Podeli vest

Nikolina je istakla da je pogrešila što nije tražila predbračni ugovor, jer su nakon Vidojeve smrti, ona i dete ostali bez ičega.

Suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović, iznenada je preminuo pre više od godinu dana, ostavivši svoju porodicu zavijenu u crno. Od tada, pa sve do danas, Nikolina vodi bitku oko imovine sa svojim svekrom Mišom Grofom

Kako otkriva, da može da vrati vreme, ponovo bi se udala za Vidoja, samo što bi tražila da potpiše predbračni ugovor. 

Foto: ATA Images

 

- Moj brak s Vidojem nije bio idealan, ali koji brak jeste? Imali smo zajedno prelepe trenutke, isto kao i one malo teže. Kada bih mogla da vratim vreme, opet bih se udala za Vidoja, ali bih ovog puta tražila ugovor. Ne samo predbračni nego i neke druge koji bi trebalo da se ispoštuju. Ne možeš me kao suprug stavljati u neki neizvestan položaj sutra ako se nešto dogodi. Kada uđete u zajednicu, kada odlučite da imate dete i kada ga dobijete, onda treba da radite zajedno u interesu tog deteta. Stvari treba da se stavljaju na papir. Ljudi zato koristite advokate, zato oni i postoje - priča Pišekova u jednoj emisiji.

Voditeljka je otkrila da dobro zarađuje, pa nesmetano vraća kredit koji joj je ostao posle smrti supruga.

- Nasledila sam taj jedan kredit i sada ga uredno vraćam. Dobro zarađujem, pa se trudim da sve obaveze ispunjavam na vreme. Snašla sam se, a kada je Vidoje umro, nisam imala dinara. Nekad sam odbijala poslove jer sam živela u izobilju, a nakon što je preminuo, jurila sam da radim šta god samo da bih zaradila. Danas je sve nekako došlo na svoje, ali zato kažem da žena uvek treba da se osigura pre braka - rekla je ona. 

Nikolina kaže da se više ne plaši napada Vidojevog oca Miše Grofa, koji redovno priča da je spremna na sve, samo da se domogne bogatstva koje ima njegov pokojni sin, te i da veruje u pravosuđe.

Foto: ATA Images

 

- Imala sam otvorene napade Miše Grofa, ali nisam se dala. Prvo sam se povlačila, a onda sam putem zakona potražila zaštitu. Sada verujem u pravosuđe i ne mešam se previše u to što priča u javnosti. Istina uvek ispliva na videlo, tako da se ne potresam - tvrdi voditeljka.

Nikolina je, podsetimo, tek nedavno pričala o muževljevoj prevari.

- Tačno je manje više sve što se pisalo o Vidojevom neverstvu. To me je iznenadilo. Bila sam verna, a nisam pretpostavljala da je on neveran. Po obdukcijskom nalazu bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu. Zaboravila sam kako se zove, ona koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi s njim. Svakako, o tome je sada suvišno raspravljati, ali, eto. Kasno sam shvatila da je možda neko koga sam volela vodio dvostruki život. Ko zna zašto je to moralo da bude tako - prisetila se Pišekova.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja
Saopštenje za medije

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja

Nakon što je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine u svojoj odbrani dobrovoljno opozvao lažan iskaz, Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim Ratkom Ivanovićem, predsednikom i odgovornim licem sportskog kluba "Partizan practical Shooting" prema kojem je on priznao da je lažno svedočio prilikom ispitivanja u tužilaštvu 14. jula 2023. godine u istrazi koja se pred ovim tužilaštvom vodila protiv okrivljenog Vladimira Kecmanovića zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.

25.06.2024

12:55

Sport

Planeta

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!
Vojske čekaju komandu

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!

Rusija je za manje od 20 sati vratila kijevskom režimu milo za drago za raketni udar po glavnoj plaži Sevastopolja. Ali, kao i dosad: ne civilima i civilnim objektima. Krstarećim raketama „Kalibar" lansiranim iz Azovskog mora, razorila je skladište fabrike kranova na periferiji Odese koje je služilo kao punkt prijema i raspodele zapadnih raketa i artiljerijskih projektila.

25.06.2024

21:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija