• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević/Zvezdica

10.08.2023

14:30

Datum koji menja kod sudbine! Otkrivamo zašto Karleuša objavljuje album baš 13. avgusta!

instagram/shutterstock

Estrada

Datum koji menja kod sudbine! Otkrivamo zašto Karleuša objavljuje album baš 13. avgusta!

Podeli vest

Pevačica Jelena Karleuša objaviće album "Alfa" ovog meseca nakon deceniju duge diskografske pauze, a kako sve zanima iz kog razloga je odabrala baš 13. avgust, obratili smo se Informerovoj astrološkinji Zvezdici.

Jelena Karleuša na estradi je više od dve i po decenije i iza sebe ima deset studijskih albuma. Kao istinska muzička zvezda profilisala se početkom dvehiljaditih godina, dok je danas naširoko smatrana jednom od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima.

Na društvenim mrežama najpraćenija je javna ličnost posle Novaka Đokovića, a može se pohvaliti i spektakularnim koncertima pred desetinama hiljada ljudi. 

Foto: printscreen instagram

Jelena Karleuša

Jelena je poslednji album "Diva" izdala 2012. godine, a odtad je objavila svega tri pesme, najpre kolaboracije sa Acom Lukasom i Azisom, ali i duet sa Gazda Pajom.

Ipak, čekanju njenih obožavalaca došao je kraj. Pevačica je svoj jedanaesti studijski album "Alfa" najavila za 13. avgust, a juče u toku dana krenula je udarna kampanja. Osim što na društvenim mrežama svi iščekuju izlazak novih pesama ekscentrične plavuše, mnogi se pitaju zašto je posle toliko godina Jelena odlučila da obraduje publiku novim pesmama baš na taj dan.

Foto: ATAIMAGES

Jelena Karleuša

Ovim povodom obratili smo se Informerovoj astrološkinji Zvezdici koja nam je rekla nešto više o položaju zvezda tog famoznog 13. avgusta, kada je pop zvezda najavila "smak sveta novim pesmama".

 - Jelena Karleuša nije slučajno izabrala 13. avgust, jer je astrološki gledano, to veoma moćan datum. Jelena je rođena u znaku Lava, sa podznakom u Raku. Kao borbena Lavica, nežnog srca, Jelena će novi album "Alfa" objaviti 13. avgusta kada Sunce i Venera na nebu budu u relativnoj blizini (konjukcija). Ovaj planetarni aspekat donosi veoma specifičan uticaj i bitan je za Jelenu jer je ona Lavica, a ova konstalacija se odigrava u znaku u kojem je rođena - priča ona, pa nastavlja:

Foto: ATAIMAGES

Jelena Karleuša

- Ovaj astrološki apekat doneće Jeleni neverovatan uticaj na ljude, koji će se osećati kao da su magnetisani njenom pojavom. Sunce konjukcija Venera je neverovatan kreativni potencijal koji će Jeleni da omogući da promoviše sebe na način koji svet dosad nije video. To je astrološki aspekat koji nagoveštava jednu veliku žurku u kojoj će svi dobro da se provedu. Dakle, Jelenin album koji će biti objavljen 13. avgusta je nešto što će dugo da se prepričava, a uz to će imati snažnu podršku planeta - rekla je Zvezdica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija