• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

10.08.2023

12:32

Sloba i Jelena Radanović kao u filmu za odrasle! Razmenjivali nežnosti, ona ga grli, pevač ne skida osmeh

ATAIMAGES

Estrada

Sloba i Jelena Radanović kao u filmu za odrasle! Razmenjivali nežnosti, ona ga grli, pevač ne skida osmeh

Podeli vest

Jelena Radanović, supruga Slobe Radanovića, objavila je intimne kadrove na kojima, naočigled svih prisutnih, razmenjuje nežnosti sa pevačem.

Folker Sloba Radanović čitavo se leto nalazi na Crnogroskom primorju, gde iz noći u noć nastupa pred dupke punim klubovima. Uprkos gustom rasporedu, pevač nađe vremena za druge, pa je juče posetio centar za ugrožene gde je ručao sa beskućnicima

Pored humanitarnog rada, Radanović je uspeo da se posveti i porodici, pa je sa suprugom Jelenom otišao na bazen, gde su naočigled svih razmenjivali nežnosti, a vrele kadrove su brže-bolje podelili sa javnošću na društvenim mrežama. 

Naime, njih dvoje su uživali na suncu, ljubili se, a Jelena ga je sve vreme grlila oko vrata.

Prisetimo se, pevačeva supruga poslednjih je meseci došla u centar pažnje kada je, pred njihovim zajedničkim sinom, napadnuta od strane bivšeg muža. Ni ona, ni nekadašnji rijaliti učesnik nisu bili raspoloženi da govore na ovu temu, a snimak stravičnog nasilja ubrzo je isplivao, te šokirao javno mnjenje u Srbiji. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija