• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

10.08.2023

13:46

Vasilije Ostroški me je spasio! Miljana Kulić o porocima, pa raskrinkala Ivana Marinkovića i Bebicu, ovo su detalji rijaliti raskola decenije

Zoran Sinko

Estrada

Vasilije Ostroški me je spasio! Miljana Kulić o porocima, pa raskrinkala Ivana Marinkovića i Bebicu, ovo su detalji rijaliti raskola decenije

Podeli vest

Voditelj zabavnog dela emisije "Info dan" na Informer TV, Mili Čolić, iz dana u dan ima priliku da govori sa pripadnicima domaće estrade, a danas je, na zahtev brojnih gledalaca, ugostio nekadašnju zadrugarku i nekrunisanu kraljicu rijaliti programa u Srbiji Miljanu Kulić.

- Dobar dan svima, hvala na lepoj najavi, nisam ja nikakva rijaliti kraljica, pre bih rekla da sam rijaliti budaletina. Bila sam u toksičnim odnosima, bolesnim - rekla je ona čim je ušla u studio Informera. 

Poslednjih dana aktuelni su njeni sukobi sa Nenadom Macanovićem Bebicom, kao i sa Ivanom Marinkovićem, ocem Miljaninog deteta Željka, a Kulićeva se na samom početku razgovora dotakla kako je zapravo došlo do raskola sa bivšim suprugom Goce Tržan:

Foto: Zoran Sinko

Miljana Kulić

- Što se Ivana Marinkovića tiče, bolje je da dete nema oca, nego da ima lošeg oca. Njih dvojica su se upoznali u "Zadruzi 6", ali je on čitavu tu situaciju iskoristio i sve vreme je "hvatao" na patetiku. Narod se sažalio, pa je samim tim osvojio peto mesto. Ljudi su, nažalost, glasali za običnog foliranta - priča Miljana, pa ističe da se sve promenilo po izlasku iz rijalitija:

- Kada je izašao iz "Zadruge" Ivan me je pitao da dođe da vidi dete. Mali Željko je tada imao temperaturu i željno ga je čekao, a upravo je to momenat kada je pao na testu, jer iako se vraćao iz Leskovca i Niš mu je bio usput, on nije došao - priča Miljana.

- Sledeći incident koji se dogodio i koji mi je rekao "ko je Ivan Marinković?" bio je za Željkov rođendan. Dan ranije sam ga pitala da li će biti prisutan, na šta me je pitao: "Kada je Željko rođen, podseti me?" Zatim, na dan slavlja, ostao je u Nišu svega dva sata. Sve vreme je ignorisao sina, nikome ruku pružio nije, a sa malim Željkom je proveo čitava dva minuta. U 22 časa rekao je da ide i da ga čekaju Jelena i Bekana (pas). Tada mi je Željko rekao: "Mama, tata mora da ide, on ipak mnogo voli Bekanu!". Ma, bilo je milion situacija. Jednom prilikom sam odvela dete kod njega, on je mene pozvao posle dva sata i rekao da mora da ide na masažu. Ja otišla po Željka, on govori: "Zašto Bebica nije došao da ponese Željkove torbe?" Ja kažem: "Ivane, to ti je sin!". 

Foto: Zoran Sinko

Miljana Kulić

Miljanu Kulić već duže vreme prate priče da kocka, te da je većinu svojih honorara koje je zaradila u rijalitiju prokockala, ipak, sada je istakla da je svemu tome došao kraj:

- Nije tačno da kockam. Sav moj novac je bio kod mame. Hvala Bogu! Prestala sam da kockam nakon odlaska pod Ostrog. Vasilije Ostroški me je spasio! Čak je i moj novac sada kod mene. To jeste bio moj najveći porok u kome je Bebica učestvovao. Pa, on je "zamajavao" mamu dok ja "kradem" novac od nje. On sada priča da je mene sprečavao u tome, ali, da se razumemo, imao je priliku mnogo puta da pozove Mariju i kaže joj gde smo. On to ipak nije uradio, ma šta god danas pričao - zaključuje Miljana Kulić na Informer TV.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija