• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

16.08.2023

15:15

"Botoksiram lice, a sad ću i mošnice!" Šokantni intervju Dragana Marinkovića Mace

Informer

Estrada

"Botoksiram lice, a sad ću i mošnice!" Šokantni intervju Dragana Marinkovića Mace

Podeli vest

Muškarci treba da se podvrgavaju estetskim intervencijama i da koriguju nedostatke. Zatežem se jer sam zgužvan od života i budala, kaže popularni glumac

Botoksiram lice, a sad ću i jaja, kaže Dragan Marinković Maca (55) za Informer! Glumac koji se pojavio na premijeri filma "Ko živ, ko mrtav" u Vrnjačkoj Banji, na Festivalu filmskog scenarija, govorio je o ulozi u tom ostvarenju, o saradnji s holivudskim glumcima, ali i o borbi protiv starenja.

Foto: HIT dodatak/informer

 

U šestoj si deceniji, a izgledaš kao mladić. Šta si radio na sebi?

- Stavljao sam botoks i hijaluron u usne i na licu. Stavljam i dalje. Na svakih pola godine ubrizgam malo botoksa. Pospremim se, zategnem se. Zgužvan sam od života, od kretena, raznih budala, tako da moram s vremena na vreme da odem na rekonstrukciju. Mislim da muškarci treba da se podvrgavaju estetskim intervencijama isto kao i žene. Ako neko ima neki nedostatak, treba da uradi korekciju.

Foto: Žarko Radovančev

 

Na Tviteru te dosta prozivaju da preteruješ sa zatezanjem.

- Ne znam šta je tu problem! Planiram da stavim botoks i u jaja, jer su mi zgužvane mošnice. Do kolena su mi, pa moram da ih malo zategnem. Hoću da imam mošnice ko u ovna. Šalim se, naravno. Voleo bih da ljudi gledaju sebe i svoj život, a ja ću da radim sa svojim telom šta ja hoću!

Otkud ti u filmu "Ko živ, ko mrtav?"

- Reditelj filma Rade Ćosić i ja se dugo poznajemo, već smo radili jednu predstavu zajedno... Kad me je pozvao, bilo mi je drago i prihvatio sam ulogu kriminalca, kockara. U Banji su nas dočekali divno, svaka čast na organizaciji.

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Dragan Marinković Maca

Čini se da se u poslednje vreme snima više nego ikad?

- Hiperprodukcija nije dobra jer se onda sve odrađuje kao tezga, pa ima dosta smeća. S druge strane, drago mi je što se snima i što mladi glumci imaju posla.

U Beogradu si 2013. snimao film "Novembarski čovek" s Pirsom Brosnanom. Kakvo je tvoje mišljenje o njemu?

- Snimanje s njim je kao i sa svakim drugim glumcem. Kroz karijeru sam radio s mnogim svetskim imenima, poput Džina Hekmana, Marise Tomej, Vudija Harelsona... Kad sam snimao s Marisom, sećam se, bila je strašno nadr*ana i umislila je da je mnogo bitna. Onaj ko je ostvaren, ne može biti nadr*an. Ne oduševljavam se holivudskim zvezdama, niti oni mnome. Briga me što sam glumio s Džejmsom Bondom, meni su ti filmovi ionako bezveze. Više sam se oduševljavao Đuzom Stojiljkovićem i Petrom Kraljem! S njima je bila čast igrati, to su glumačke veličine. Podržali su me kada sam bio mlad glumac.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

 

Kolege mi zameraju učešće u rijalitijima

Kako tvoje kolege reaguju na tvoja učešća u rijaliti formatima?
- Mnoge kolege su mi zamerale što sam bio deo rijalitiji programa, ali briga me za to. Znam kakav sam kada izađem na scenu. Ali, tako je u ovom poslu, ima dosta licemerja. Moraju nešto da ti nađu kako bi te pljunuli.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija