• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.08.2023

12:56

"Nikada mu nismo ni ponudili posao"! Hajp izdao saopštenje, Car obmanuo fanove!?

shutterstock/Informer

Estrada

"Nikada mu nismo ni ponudili posao"! Hajp izdao saopštenje, Car obmanuo fanove!?

Podeli vest

Bivši rijaliti učesnik Filip Car je navodno trebalo da postane voditelj na Hajpu, ali u zvaničnom saopštenju koje je izdala ova televizija stoji da mu zapravo nikada nisu ni ponudili posao!

Danima se govori o tome da je Car dobio primamljivu ponudu da postane voditelj, ali da ju je odbio jer nije želeo da se odrekne zarade preko Tiktoka.

Međutim, to se ispostavilo kao neistina, a Hajp je objasnio da više neće zapošljavati bivše rijaliti učesnike.

Foto: Informer

 

"Hype televizija nikada nije zvanično dala Filipu Caru ponudu da bude voditelj Hype-a.

Bili su neformalni razgovori tzv. ćaskanje između našeg direktora i Filipa Cara, gde su obojica pokazali želju za saradnjom koja nema veze sa voditeljskim poslom na Hype televiziji, jer je stav Hype-a da nećemo više da zapošljavamo bivše rijaliti učesnike.

Razgovor sa Filipom je bio u smeru Hype rijalitija i TV "sapunice" koju radimo po priči Dejana Dragojevića, Dalile i Filipa, a koja se zove "Trojac bez kormilara" i za koju se završava scenario. Filipu se zahvaljujemo zato što je otkrio detalje za scenariste da lakše mogu da sklope priču oko te TV sapunice.

Sa Filipom ćemo ostati u korektnim odnosima i zahvaljujemo mu se na jedinom intervjuu koji je dao našoj voditeljki Anđeli Đuričić od kada je izašao iz rijalitija.

Tako da, gledaoce Hype televizije umesto rijalitija očekuje jedna TV sapunica sa rijaliti momentima".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija